طرز تهیه شیره گلابی خوشمزه و خوشرنگ

به گزارش بانیما، برای تهیه شیره گلابی ضروری است گلابی های کاملا رسیده انتخاب کنید. با طرز تهیه شیره گلابی و نکاتی برای غلیظ شدن آن با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیره گلابی خوشمزه و خوشرنگ

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - گلابی یکی از میوه های خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر تهیه مربای گلابی، کمپوت گلابی و دسرهای خوشمزه ای که می توان با آن تهیه کرد، می توان شیره گلابی نیز درست کرد.

طرز تهیه شیره گلابی

مواد لازم
گلابیبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم

دستور پخت

1. گلابی ها را بخوبی شسته و خرد کنید؛ به هنگام خرید گلابی حتما گلابی های رسیده یعنی گلابی هایی که بطور کامل زرد شده اند را انتخاب کنید.

2. درون قابلمه به مقدار مورد نظر آب ریخته و پس از بجوش آمدن گلابی های خرد شده را به آن اضافه کنید.

3. زمانی که گلابی های بخوبی پخته و له شدند، آن ها را از صافی رد کنید و شربت حاصل از جوشیدن را دوباره روی گاز بگذارید

4. جوشیدن را تا زمانی که به غلظت مورد نظرتان برسد، ادامه دهید. ممکن است بعضی شربت غلیظ مورد نظرشان باشد و بعضی شربت رقیق. پس بسته به میزان غلظت مورد نظر خود، زمان جوشاندن را ادامه دهید.

منبع: setare.com
انتشار: 15 تیر 1400 بروزرسانی: 15 تیر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 16129

به "طرز تهیه شیره گلابی خوشمزه و خوشرنگ" امتیاز دهید

6 کاربر به "طرز تهیه شیره گلابی خوشمزه و خوشرنگ" امتیاز داده اند | 4.3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیره گلابی خوشمزه و خوشرنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید