طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین بدون سیخ و منقل

به گزارش بانیما، کباب کوبیده با گوشت بلدرچین از مقوی ترین متفاوت و مجلسی و از خوشمزه ترین انواع هست که می تونید اون رو در فر، در تابه روی گاز یا در توستر آماده کنید و نیازی به زغال و سیخ و منقل ندارید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین به روش های مختلف رو به شما آموزش بدیم.

طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین بدون سیخ و منقل

طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین در تابه در یک نگاه

برای درست کردن کباب کوبیده بلدرچین در تابه، اول بلدرچین های پاک شده رو حدود 7 تا 8 ساعت توی آب و نمک بخوابونید تا بوی زهمش بره و گوشتش نرم بشه؛ بعد خشک شون کنید و گوشت بلدرچین و مرغ رو از استخون جدا کنید؛ پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و جعفری رو بشورید و خرد کنید؛ سپس، این مواد رو با آبلیمو، روغن زیتون، سس سویا و زعفران توی غذاساز بریزید و میکس کنید.

بعد ادویه ها مثل زیره، پاپریکا، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و گوشت ها رو هم باهاش مخلوط کنید تا مایه یکدست و چسبناکی ایجاد بشه؛ مایه رو حداقل نیم ساعت یا برای یکی دو ساعت توی یخچال بذارید تا استراحت کنه. حالا مایه کباب رو فرم بدید و با کمی روغن زیتون توی تابه روی حرارت میانه سرخ کنید. هر طرف رو باید به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا حسابی بپزه. در طول پخت درب تابه رو ببندید. آخر کار هم کمی کره و زعفران روش بمالید تا خوش رنگ و خوش عطر بشه؛ حالا کباب آماده ست و می تونید با گوجه کبابی، سبزی خوردن، ترشی، سالاد و برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل درست کردن کباب کوبیده بلدرچین ادامه این مطلب رو بخونید.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده بلدرچین (برای 5 تا 6 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
بلدرچین پاک شده4 عدد
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)250 گرم
فلفل دلمه ای2 عدد
جعفری تازه و ریز خرد شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
پیاز2 عدد بزرگ
سیر2 حبه
زعفران (دم نموده غلیظ)1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
روغن زیتون1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
آبلیمو1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
سس سویا2 قاشق غذاخوری
پودر زیره1 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا دودینصف قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز (اختیاری)1/4 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی
نان یا برنجبرای سرو با کوبیده بلدرچین

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: حدود 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت مایه کباب بلدرچین در یخچال: حداقل 30 دقیقه (بهتره 1 تا 2 ساعت)

مدت زمان لازم برای پخت کباب کوبیده بلدرچین در تابه: حدود 8 تا 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین در تابه

طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین در ترکیب با گوشت مرغ به عنوان یکی از انواع غذا با بلدرچین و از مقوی ترین انواع کباب کوبیده هم در تابه روی گاز، هم در توستر و هم در فر قابل انجامه.

مرحله اول: گوشت بلدرچین رو در محلول آب و نمک بخوابونید

در اولین مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین، قبل از هر کاری باید بلدرچین های پاک شده رو به مدت 7 الی 8 ساعت در محلول آب و نمک قرار بدید تا بوی زهم بلدرچین از بین بره و گوشت بلدرچین ترد و خوشمزه بشه.

در صورت تمایل، برای خرید انواع گوشت پرندگان مانند گوشت بلدرچین می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: گوشت بلدرچین و مرغ رو آماده کنید

پس از گذشت این مدت، باید بلدرچین ها رو از محلول آب و نمک بیرون بیارید، خشک کنید و گوشت شون رو از استخوان جدا کنید. سینه مرغ رو هم بشورید و بعد از خشک کردن به تکه های کوچک برش بزنید. توجه داشته باشید، اگه به غذاساز با تیغه قوی دسترسی داشتید می تونید استخوان های ظریف بلدرچین رو جدا نکنید. یعنی می تونید گوشت و استخوان بلدرچین رو با هم در غذاساز بریزید و میکس کنید. ولی در حالت عادی، توصیه می کنیم گوشت بلدرچین رو کلا از استخوان جدا نموده و فیله کنید.

برای خرید گوشت مرغ می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: باقی مواد اولیه کوبیده رو آماده کنید

حالا، باقی مواد اولیه مثل فلفل دلمه ای ها، پیاز و سیر رو به خوبی بشورید. پیاز و سیر رو پوست بگیرید و کنار بذارید. جعفری تازه رو هم پاک کنید و ساقه های ضخیم و برگ های زرد و پلاسیده رو دور بریزید. برگ های ترو تازه جعفری رو بشورید و در سبد بریزید تا آب اضافی شون خارج بشه. سپس، جعفری تازه رو ساطوری کنید و اون رو هم کنار بذارید.

مرحله چهارم: مایه کباب کوبیده بلدرچین رو آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه کباب بلدرچین، وقتشه پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و جعفری تازه رو همراه با آبلیموی تازه، روغن زیتون، سس سویا و زعفران دم نموده داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. این مواد رو به خوبی میکس کنید تا سیر و پیاز کاملا خرد بشن و ترکیب یکدستی ایجاد بشه.

برای خرید روغن زیتون، سس سویا و زعفران می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: ادویه ها رو اضافه کنید

بعد از یکدست شدن همه مواد، نوبت به اضافه کردن ادویه ها می رسه. بنابراین، پودر زیره، پاپریکا، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه رو هم در دستگاه روی مایه کباب بلدرچین بریزید. غذاساز یا مخلوط کن رو برای چند ثانیه دیگه روشن کنید تا ادویه ها هم به خوبی با باقی مواد مخلوط بشن.

برای خرید انواع ادویه ها مانند نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زیره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: گوشت ها رو هم اضافه کنید

الان دیگه باید گوشت بلدرچین و مرغ رو هم به مواد داخل غذاساز اضافه کنید. دستگاه رو دوباره روشن کنید و همه مواد رو با چند پالس به مدت یک دقیقه میکس کنید؛ طوری که گوشت مرغ و بلدرچین در ترکیب با باقی مواد کاملا خمیری و به ادویه ها و طعم دهنده ها آغشته بشه.

برای درست کردن این کباب کوبیده، باید گوشت بلدرچین رو با گوشت مرغ ترکیب کنیم تا انسجام بیشتری پیدا کنه و وا نره؛ چون گوشت بلدرچین خیلی لطیفه و اگه به تنهایی چرخ بشه از انسجام کافی برخوردار نخواهد بود.

مرحله هفتم: مایه کباب کوبیده بلدرچین رو استراحت بدید

حالا مایه کباب کوبیده بلدرچین رو در کاسه مناسبی بریزید و روی کاسه رو با سلفون یا درپوش مناسب بپوشونید. این کاسه رو حداقل به مدت 30 دقیقه (بهتره 1 تا 2 ساعت) داخل یخچال بذارید تا مایه کباب کوبیده بلدرچین استراحت کنه و همه مزه ها به خورد گوشت برن.

مرحله هشتم: کباب کوبیده بلدرچین رو سرخ کنید

در این مرحله از طرز تهیه کباب بلدرچین در تابه، مقدار کمی روغن زیتون رو در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه. توجه داشته باشید، مقدار روغنی که در تابه می ریزید باید خیلی کم باشه؛ چون مایه مرینیت خودش چربه و مقدار قابل توجهی روغن زیتون داره. کاسه حاوی مایه کباب رو از یخچال بیرون بیارید و محتویات اون رو به شکل دلخواه فرم بدید و در این تابه بچینید. هر طرف رو حدود 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا هر دو طرف کباب کوبیده بلدرچین طلایی و خوشمزه بشه.

اگه کباب ها رو زودتر از این برگردونید، خرد می شن و فرم خودشون رو از دست می دن. در این مدت، بهتره درب تابه رو ببندید تا بخشی از روند پخت با بخار خود کباب اتفاق بیوفته. آخر کار هم کمی کره و زعفران دم نموده روی کوبیده ها بمالید تا عطر و جلای قشنگی بگیرن.

برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: کباب کوبیده بلدرچین رو سرو کنید

الان دیگه می تونید کباب کوبیده بلدرچین رو از تابه خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. این کباب خوشمزه رو می تونید با گوجه فرنگی کبابی و سبزی خوردن همراه با یا یا نان تازه میل کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع برنج و انواع نان می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه کباب کوبیده بلدرچین در فر

طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین در فر به این صورته که اول باید مایه کباب رو مطابق رسپی بالا درست کنید و در یخچال بذارید تا حداقل به مدت نیم ساعت استراحت کنه. فر رو روی دمای 220 درجه سانتی گراد بذارید و روشن کنید تا گرم بشه. سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشونید. بعد، مایه کباب رو به شکل دلخواه فرم بدید و روی سینی فر بچینید.

این سینی رو به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه میانی فر گرم بذارید. در نیمه پخت، درب فر رو باز کنید و کباب ها رو پشت و رو کنید تا هر دو طرف به یک مقدار بپزن. در آخر، کمی کره و زعفران روی کباب ها بمالید و چند دقیقه زیر گریل قرار بدید تا طلایی و خوش رنگ بشن.

روش پخت کباب کوبیده بلدرچین در توستر

در طرز تهیه کباب بلدرچین در توستر، اول باید مایه کباب رو درست مثل رسپی اصلی آماده کنید و در یخچال استراحت بدید. دستگاه توستر رو روی دمای 200 تا 210 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کباب کوبیده فرم گرفته رو در سینی توستر بچینید و حدود 20 دقیقه بپزید. در میانه پخت، کباب ها رو برگردونید تا هر دو طرف بپزن. در آخر، کمی کره و زعفران روی کباب ها بمالید و برای 2 تا 3 دقیقه در حالت گریل توستر قرار بدید تا طلایی و خوش رنگ بشن.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین

  • گوشت بلدرچین و مرغ رو با باقی مواد حسابی میکس کنید تا مایه یکدست و چسبناکی داشته باشید.
  • مایه رو حداقل نیم ساعت و اگه فرصت دارید برای 1 تا 2 ساعت داخل یخچال بذارید تا طعم ها جا بیوفتن و مایه کباب کوبیده بلدرچین انسجام پیدا کنه.
  • برای فرم دادن، بهتره مایه کباب رو به شکل سیخ های باریک یا کتلت کشیده درست کنید و ضخیمش نکنید.
  • تابه یا سینی فر رو کمی چرب کنید تا کوبیده نچسبه.
  • حرارت باید میانه باشه تا سطح کباب به قدر کافی بپزه و داخلش هم خام نمونه.
  • موقع برگردوندن خیلی آروم عمل کنید تا کوبیده خرد نشه.
  • اگه دیدید مایه کباب کوبیده بلدرچین خیلی شل شده، یه قاشق آرد نخودچی یا نشاسته ذرت اضافه کنید تا انسجام بهتری داشته باشه.
  • آخر کار کمی کره یا زعفران روی کباب ها بمالید تا خوش رنگ و خوش عطر بشه.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن کباب کوبیده بلدرچین

آیا می تونیم بلدرچین رو با استخوان برای کوبیده استفاده کنیم؟

به طور معمول، خیر. استخوان باعث می شه مایه نتونه یکدست بشه و خوردنش هم خطرناک می شه؛ برای کوبیده حتما باید گوشت بدون استخوان بهره ببرید. البته، استخوان بلدرچین خیلی ظریفه. در نتیجه، اگه دستگاه قوی با تیغه های قدرتمند داشته باشید که بتونه استخوان بلدرچین رو پودر کنه، می تونید کباب کوبیده بلدرچین رو با استخوان درست کنید و از خواص استخوان بلدرچین هم بهره مند بشید.

آیا می تونیم فقط بلدرچین استفاده کنیم یا حتما باید مرغ هم باشه؟

می تونید فقط بلدرچین بهره ببرید؛ اما اضافه کردن کمی گوشت مرغ باعث لطافت و چسبندگی بهتر مایه می شه.

چطور مطمئن بشیم کوبیده بلدرچین در تابه وا نمی ره؟

باید مایه کباب رو به خوبی ورز بدید یا در غذاساز کاملا هم بزنید تا حسابی چسبنده و یکنواخت بشه. اگه احساس می کنید مایه کباب کوبیده شل شده، باید کمی نشاسته ذرت یا آرد نخودچی اضافه کنید. درضمن، لازمه حداقل نیم ساعت توی یخچال مایه رو استراحت بدید تا انسجام کافی پیدا کنه.

می تونیم کوبیده بلدرچین رو فریز کنیم؟

بله، بعد از فرم دادن می تونید کباب ها رو در کیسه فریز قرار بدید و برای 2 تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. یادتون باشه، قبل از پخت حتما باید کباب ها رو یخ زدایی کنید.

چه ادویه هایی برترین طعم رو به کباب کوبیده بلدرچین می دن؟

نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا دودی و زعفران دم نموده؛ اگر دوست دارید کمی فلفل قرمز هم می تونید اضافه کنید.

آیا می تونیم کوبیده بلدرچین رو روی سیخ درست کنیم؟

بله. بهتره از سیخ های چوبی بهره ببرید؛ منتهی اول باید سیخ های چوبی رو خیس کنید تا در طول پخت کباب نسوزن.

منبع: افق کوروش
انتشار: 17 شهریور 1404 بروزرسانی: 17 شهریور 1404 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 23815

به "طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین بدون سیخ و منقل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کوبیده بلدرچین بدون سیخ و منقل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید