آمریکا تحریم سه مدیر انرژی ایرانی را لغو کرد

به گزارش بانیما، به گزارش خبرنگاران، یک مقام آمریکایی که مایل نبود نامش فاش گردد به رویترز گفت: اقدام دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، یک اقدام روتین است و ارتباطی به مذاکرات اخیر برای احیای برجام ندارد.

آمریکا تحریم سه مدیر انرژی ایرانی را لغو کرد

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنج شنبه اعلام نمود دفتر کنترل دارایی های خارجی و وزارت خارجه، سه مقام دولتی سابق ایران و دو شرکتی را که پیش از این در خرید، فروش، حمل یا بازاریابی محصولات پتروشیمی ایران مشارکت داشتند، از فهرست تحریم ها خارج نموده است.

این اقدام نتیجه تغییر آنالیز شده در رفتار یا شرایط اشخاص و نهادهای تحریم شده بود و الزام آمریکا به لغو تحریم ها در صورت تغییر رفتار یا شرایط اشخاص تحریم شده را نشان می دهد.

دفتر کنترل دارایی های خارجی، در وب سایت خود اعلام نمود سه مرد شامل احمد قلعه بانی، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، فرزاد بازرگان، مدیرعامل شرکت هنگ کنگ ایران ترید و محمد معینی، مدیر بازرگانی شرکت نفت ایران اینترترید، از لیست تحریمی ها خارج شده اند.

بر اساس گزارش رویترز، دفتر کنترل دارایی های خارجی همچنین شرکت کشتیرانی سی چارمینگ و شرکت اوشینگ شیپ منیجمنت شانگ های را از لیست تحریمی ها خارج نموده است.

منبع: ایسنا

مهم ترین اخبار حوزه اجتماعی و سیاسی را در صفحه جامعه خبرنگاران بخوانید.

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 13 تیر 1400 بروزرسانی: 13 تیر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 16077

به "آمریکا تحریم سه مدیر انرژی ایرانی را لغو کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمریکا تحریم سه مدیر انرژی ایرانی را لغو کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید