آمریکا مانع فروش هواپیما به ایران شد
به گزارش بانیما، وزارت بازرگانی آمریکا مانع فروش هواپیما به شرکت ایرانی کاسپین شده است. وب سایت روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال نوشت:

در کمتر از یک هفته پس از اجرای توافق هسته ای ایران، وزارت بازرگانی آمریکا نشان داد تا چه اندازه بر خلاف تعهداتش، بر اجرای تحریم های موجود علیه ایران پافشاری دارد.
دفتر وزارت بازرگانی صنایع و امنیت آمریکا که مسئول تبیین و اجرای سیاست کنترل صادرات آمریکا است، در بیانیه ای اعلام کرد: دستور موقتی علیه سه فرد و دو نهاد صادر کرده است که تلاش کرده اند به شرکت هواپیمایی کاسپین، هواپیما بفروشند. آمریکا در سال 2014 این شرکت هواپیمایی را به اتهام حمایت از تروریسم، تحریم کرده بود.
براساس توافق هسته ای ایران، آمریکا توافق کرد تحریم های مربوط به برنامه هسته ای ایران را لغو کند، اما مقامات تاکید کرده اند تحریم های غیرمرتبط با برنامه هسته ای ایران به قوت خود باقی خواهند ماند.
منبع: IRIBNews
منبع: کجاروbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا