کارت پستال از ژاپن؛ طعم خوش شوجین ریوری
به گزارش بانیما، در ژاپن، آیین بودایی ذن و هنر آشپزی به هم گره خورده اند. در این گزارش از مجموعه گزارشهای کارت پستال از ژاپن، نگاهی به هنر آشپزی موسوم به شوجین ریوری می اندازیم.

درباره ژاپن
- ژاپن جزیره ای در شرق آسیاست
- جمعیت ژاپن بیش از 127 میلیون نفر است
- مساحت خشکی در ژاپن کمتر از 378 متر مربع است
- واحد پول ژاپن ین است
- شینتو و بودیسم دو دین رسمی در ژاپن هستند
در شهرکیوتو، رستورانهای سنتی حیرت انگیزی وجود دارد که در آنها بازدیدنماینده هم به معبد می رود، و هم هنر آشپزی منحصربه فرد شوجین ریوری را تجربه می نماید.
این غذای ویژه آیین بودایی ذن را در ژاپن با نام آشپزی عبادی می شناسند. در معابد، متخصصان این هنر آشپزی غذاهای مختلفی برای گیاهخواران را به روشی آماده می نمایند که به گفته خودشان سادگی و هماهنگی نکته اصلی آن است.
در آماده کردن این غذا هیچ چیز به هدر نمی رود. غذا با توفو و سبزیجات تازه ای آماده می گردد که بعضی از آنها در همین منطقه کاشت می گردد.
گنبو نیشیکاوا، سرآشپز در معبد تورین این می گوید:مهم ترین نکته در آشپزی شوجین ریوری این است که خصوصیت های هر جزء غذا مثل شکل، رنگ و طعم آن برجسته گردد.
منبع: یورونیوزbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا