طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی
به گزارش بانیما، در این مطلب دستورالعمل تهیه مارمالاد کدو حلوایی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، برای تهیه کدو حلوایی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
کدو حلوایی 2 لیوان (رنده شده)
پودر قند 1 لیوان
کره 6 قاشق غذاخوری
پودر هل سبز 1 چهارم قاشق چایوری
آب 1 سوم لیوان
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
گلاب 1 سوم لیوان
1- ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.
2- کره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب گردد، سپس کدو حلوایی را اضافه نموده و آن را تفت دهید تا کمی نرم گردد.
3- آب و گلاب را مخلوط نموده و به آن ها پودر هل را اضافه کنید و خوب مخلوط نموده و به پودر قند بیفزایید و آن را هم بزنید تا به صورت شفاف درآید و بعد آن را به کدو اضافه کنید و مخلوط کنید، در این مرحله کدو ها کمی شفاف می شوند.
4- پس از شفاف شدن کدو ها 1 قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه نموده و سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و به آن زعفران اضافه کنید.
در صورت تمایل از مقدار بیشتری گلاب و هل یا زعفران بهره ببرید.
می توانید مقداری مغز آجیل بو داده شده مثل فندق و بادام زمینی هم به مارمالاد اضافه کنید.
منبع: مهین فال
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانdorezamin.com: بیاید با هم به دور زمین چرخی بزنیم و همه چیز را از نزدیک ببینیم