طرز تهیه بادمجان شکم&zwnjپر؛ دنیایی از طعم و رنگ

به گزارش بانیما، بادمجان بین سبزیجات آن قدر محبوب است که می توان غذاهای زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه ای را به آن غذا داد. بادمجان شکم پر هم یکی از این غذاهاست که علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد، غذای متفاوتی است و می تواند پای ثابت وعده های غذایی مان باشد.

طرز تهیه بادمجان شکم&zwnjپر؛ دنیایی از طعم و رنگ

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

مواد لازم:

  • بادمجان: 4 الی 5 عدد
  • گوشت چرخ نموده: 200 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری
  • ترخون خشک شده: 2 قاشق مرباخوری
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا بادمجان ها را به صورت طولی برش دهید و سپس سرخ کنید.

2. سپس پیاز را خرد و سرخ کنید، زردچوبه و رب را با آن مخلوط کنید و این مایه را به دو قسمت جدا کنید.

3. در ادامه گوشت را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و ترخون می زنیم.

4. برای تهیه سس، گوجه فرنگی ها را مخلوط می کنیم و با پیاز و رب گوجه فرنگی ترکیب می کنیم.

5. مایه گوشت را با بادمجان پر می کنیم.

6. بادمجان های پر شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید با شعله کم کمی مزه دار گردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 14 دی 1399 بروزرسانی: 14 دی 1399 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 13314

به "طرز تهیه بادمجان شکم&zwnjپر؛ دنیایی از طعم و رنگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان شکم&zwnjپر؛ دنیایی از طعم و رنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید