دستور پخت لقمه های مرغ سرخ کرده
به گزارش بانیما، این غذا بسیار ساده است و مواد آن نیز در همه جا یافت می شود. زمان پخت کوتاهی نیز دارد و برای مواقعی که می خواهید عجله ای غذا درست کنید، گزینه مناسبی است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- 340 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- 4 قاشق چایخوری ادویه لیمو-فلفلی
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 4 عدد نان گرد
- نصف پیمانه حمص سیر کبابی
- نصف پیمانه ماست یونانی (یا کم چرب)
- نصف پیمانه گوجه فرنگی رسیده و خلال شده
- نصف پیمانه خیار خرد شده
- ¼ پیمانه پیاز خلال شده
- ¼ پیمانه پنیر فتا خرد شده
- جعفری تازه خرده شده
طرز تهیه
1- سینه های مرغ را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و با گوشت کوب آنها را بکوبید تا نازک و استیک مانند شوند. روی آنها ادویه لیمو-فلفلی بپاشید.
2- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند، سپس طرف دیگر آنها را نیز 5 دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس آنها را دو دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و بعد، روی تخته گوشت خوردکنی به صورت نوارهای باریک برش دهید.
3- نان های گرد را در همان تابه دو دقیقه سرخ کنید تا نان ها برشته و گرم شوند.
4- در یک کاسه کوچک، حمص و ماست را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی نان ها بمالید. روی آنها مرغ، گوجه فرنگی، خیار، پیاز و پنیر فتا بگذارید. روی آنها جعفری تازه بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 517
- چربی: 23 گرم
- کلسترول: 66 میلی گرم
- کربوهیدرات: 45 گرم
- فیبر: 5 گرم
- قند: 5 گرم
- پروتئین: 32 گرم
- سدیم: 925 میلی گرم
- پتاسیم: 345 میلی گرم
- کلسیم: 185 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم