دستور پخت لقمه های مرغ سرخ کرده

به گزارش بانیما، این غذا بسیار ساده است و مواد آن نیز در همه جا یافت می شود. زمان پخت کوتاهی نیز دارد و برای مواقعی که می خواهید عجله ای غذا درست کنید، گزینه مناسبی است.

دستور پخت لقمه های مرغ سرخ کرده
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  • 340 گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • 4 قاشق چایخوری ادویه لیمو-فلفلی
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 عدد نان گرد
  • نصف پیمانه حمص سیر کبابی
  • نصف پیمانه ماست یونانی (یا کم چرب)
  • نصف پیمانه گوجه فرنگی رسیده و خلال شده
  • نصف پیمانه خیار خرد شده
  • ¼ پیمانه پیاز خلال شده
  • ¼ پیمانه پنیر فتا خرد شده
  • جعفری تازه خرده شده

طرز تهیه

1- سینه های مرغ را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و با گوشت کوب آنها را بکوبید تا نازک و استیک مانند شوند. روی آنها ادویه لیمو-فلفلی بپاشید.

2- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند، سپس طرف دیگر آنها را نیز 5 دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس آنها را دو دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و بعد، روی تخته گوشت خوردکنی به صورت نوارهای باریک برش دهید.

3- نان های گرد را در همان تابه دو دقیقه سرخ کنید تا نان ها برشته و گرم شوند.

4- در یک کاسه کوچک، حمص و ماست را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی نان ها بمالید. روی آنها مرغ، گوجه فرنگی، خیار، پیاز و پنیر فتا بگذارید. روی آنها جعفری تازه بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 517
  • چربی: 23 گرم
  • کلسترول: 66 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 45 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • قند: 5 گرم
  • پروتئین: 32 گرم
  • سدیم: 925 میلی گرم
  • پتاسیم: 345 میلی گرم
  • کلسیم: 185 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 20680

به "دستور پخت لقمه های مرغ سرخ کرده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت لقمه های مرغ سرخ کرده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید