خواص انار و هندوانه

به گزارش بانیما، هندوانه میوه ای است که در تابستان به وفور یافت می گردد اما ایرانی ها طبق یک عادت دیرینه در شب یلدا هم سراغ این میوه می فرایند؛ میوه سرخ رنگی که رنگش به علت وجود آنتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن و بتاکاروتن قرمز و مملو از ویتامین C است، به همین علت، خوردنش در این روزها که آلودگی هوا بیشتر است، یک عادت غذایی مناسب خواهد بود؛ به خصوص برای کسانی که آسم دارند، به آرتروز مبتلا هستند یا از بیماری های قلبی رنج می برند.

خواص انار و هندوانه

خواص انار و هندوانه

خواص هندوانه

هندوانه میوه ای است که در تابستان به وفور یافت می گردد اما ایرانی ها طبق یک عادت دیرینه در شب یلدا هم سراغ این میوه می فرایند؛ میوه سرخ رنگی که رنگش به علت وجود آنتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن و بتاکاروتن قرمز و مملو از ویتامین C است، به همین علت، خوردنش در این روزها که آلودگی هوا بیشتر است، یک عادت غذایی مناسب خواهد بود؛ به خصوص برای کسانی که آسم دارند، به آرتروز مبتلا هستند یا از بیماری های قلبی رنج می برند.

برترین روش مصرف هندوانه

هندوانه را بهتر است چند دقیقه قبل از خوردن، خرد و به قطعات کوچک تقسیم کنید و سپس با انواع میوه های فصل، به شکل سالاد در آورید و میل کنید. خوب است که این میوه را برای مدتی طولانی در هوای آزاد قرار ندهید تا ارزش غذایی خودش را از دست ندهد.

یک برش میانه از هندوانه (20×20) معادل یک واحد میوه است و 60 کیلوکالری انرژی دارد.

خواص انار

این میوه سرخ به علت آنتی اکسیدان های فراوانش، کاهنده کلسترول (چربی) و فشارخون بالاست. حتی خوردن این میوه به بیماران کلیوی، به خصوص آنهایی که دیالیزی هستند (البته در مراحل ابتدایی دیالیز)، توصیه می گردد. جالب است بدانید که انار، آلزایمر را هم به تاخیر می اندازد و برای آنهایی که به بیماری قلبی دچارند هم انتخاب مناسبی است. مطالعات نشان داده که خوردن یک انار کامل 40 درصد از احتیاج روزانه به ویتامین C را تامین می نماید و خواص میکروب کشی و ضدعفونی کنندگی دارد. بنابراین توصیه می گردد این میوه را در این روزهایی که هوا آلوده تر است، پای ثابت سبد میوه تان قرار دهید.

برترین روش مصرف انار

میوه انار، یبوست آور است اما خوردن آن همراه با هسته اش مانند یک ملین عمل می نماید؛ منتها به علت مسائلی که هنگام دفع به وجود می آورد، بهتر است یک چهارم این میوه را با هسته و بقیه اش را بدون هسته میل کنید؛ یعنی هنگام خوردن انار، هسته را دور بریزید. گلپر را هم نباید فراموش کنید؛ چرا که این گیاه معطر، طبع گرمی دارد و نفخ انار را می گیرد. مصرف صحیح این میوه بعد از غذا می تواند به هضم غذایتان یاری کند.

نصف یک انار میانه معادل یک واحد میوه است و 60 کیلوکالری انرژی دارد.

5 نکتـه کلیـدی

1.به جای یک نوع میوه، بهتر است چند نوع میوه را انتخاب و میل کنید. یادتان باشد که نباید بیش از 3 تا 4 واحد میوه در طول یک روز بخورید.

2.میوه ها را ترجیحا در فصل خودشان تهیه و میل کنید و دنبال خرید میوه های بسیار درشت نباشید.

3.در خوردن میوه ها زیاده روی نکنید تا دچار اضافه وزن نشوید.

4.تا آنجا امکان دارد، میوه ها را خام میل کنید، نه پخته؛ زیرا ارزش غذایی میوه ها با حرارت کمتر خواهد شد.

5.بلافاصله بعد از صرف غذا میوه نخورید تا دچار مسائل گوارشی نشوید.

منبع:www.salamat.com

منبع: راسخون
انتشار: 2 مهر 1400 بروزرسانی: 2 مهر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 17339

به "خواص انار و هندوانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص انار و هندوانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید