امسال هیچ بورسیه دائمی برای خارج نداشتیم

به گزارش بانیما، وزیر علوم با اعلام قطع اعزام دائمی دانشجو به خارج در سال 98، تعداد اعزام ها را حداکثر 20 نفر پیش بینی کرده بود که معاون امور دانشجویی با تشریح آخرین وضعیت بورسیه های دائمی گفت: از ابتدای سال تاکنون هیچ بورسیه دائمی نداشتیم.

امسال هیچ بورسیه دائمی برای خارج نداشتیم

مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران درباره جایگزین های بورس های تحصیلی دائم که حذف شده، توضیح داد: فرصت مطالعاتی به طور کامل جایگزین بورس دائم شده است و از این پس تمامی اعتبارات فقط شامل فرصت های مطالعاتی می شود.

صدیقی ادامه داد: سهمیه های فرصت های مطالعاتی نسبت به پارسال تغییری نکرده است.

به گزارش فارس، پیش تر وزیر علوم با اعلام قطع اعزام دانشجو به خارج از کشور در سال 98 گفته بود: اعزام فقط در رشته های محدود و با شرایط خاص انجام می شود به گونه ای که در سال جاری کمتر از 20 نفر اعزام دائمی خواهیم داشت.

صدیقی درباره اینکه از ابتدای سال تاکنون مورد بورسیه دائم بوده است، گفت: در سال گذشته به صورت بسیار محدود و در حد 16 یا 17 مورد بورس داشتیم و از اول سال هم هیچ موردی نداشته ایم.

dorezamin.com: بیاید با هم به دور زمین چرخی بزنیم و همه چیز را از نزدیک ببینیم

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 22 مهر 1400 بروزرسانی: 22 مهر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 3586

به "امسال هیچ بورسیه دائمی برای خارج نداشتیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امسال هیچ بورسیه دائمی برای خارج نداشتیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید