آموزش ساده ترین راه باز کردن میوه نارگیل

به گزارش بانیما، بازکردن نارگیل برای کسانی که تا به حال این کار را انجام نداده اند کار بسیار سختی است، اما روش هایی وجود دارد که پوست سفت نارگیل را به راحتی می توانید جدا کنید.

آموزش ساده ترین راه باز کردن میوه نارگیل

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تحصیل استرالیا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسینه، نارگیل ها میوه های بسیار خوشمزه ای هستند؛ مخصوصا این که اگر آها را تازه مصرف کنید، اما معمولا بیشتر افراد با باز کردن آن به طور صحیح مشکل دارند. خیلی از افراد هستند که بخاطر سختی باز کردن این میوه از خوردن آن اجتناب می نمایند، اما واقعا چه کسی می داند که راه صحیح باز کردن نارگیل چیست؟ در این قسمت به شما آموزش می دهیم که چگونه پوست سخت نارگیل را باز کنید و آن را میل کنید.

روش اول: ابتدا نارگیل را سوراخ کنید.

1. با یک جسم تیز و محکم مثل چاقو های ضخیم داخل سر نارگیل را یک سوراخ ایجاد کنید. هرچقدر که چاقوی شما تیزتر باشد، راحت تر می توانید این کار را انجام دهید. این سوراخ باید حدودا قطری 1.5 سانتی داشته باشد.

2. حال از آن جایی که نارگیل را سوراخ نموده اید، آن را روی یک لیوان قرار دهید. به این صورت که سوراخ آن روی لیوان قرار بگیرد و اگر لیوان شما دهانه تنگی دارد، می توانید از یک کاسه عمق دار بهره ببرید، اما این قرار دادن باید به گونه ای باشد که خود نارگیل روی ظرف بایستد.

3. اجازه دهید که آب نارگیل به طور کامل تخلیه گردد. تقریبا باید برای تخلیه کامل چند دقیقه ای صبر کنید. گاهی اوقات نیز برای بیرون آمدن کامل آب نارگیل باید چند ضربه به آن بزنید.

اگر نارگیل را کنار اجاق گاز قرار دهید، می توایند با گرمای موجود در آن مکان، سرعت تخلیه را افزایش دهید. حال می توانید به راحتی بدون هدر رفتن قطره ای از آب نارگیل، از آن میل کنید.

روش دوم: از اجاق گاز بهره ببرید.

1. داخل فر را از قبل گرم کنید. گاز شما باید به اندازه کافی گرم شده باشد تا از این روش جواب بگیرید. دما را روی 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سلسیوس قرار دهید و اجازه دهید که کاملا گرم گردد. حال نارگیل را همراه با پوست داخل سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه صبر کنید و مطمئن باشید که هیچ آبی داخل آن باقی نمانده باشد که روی سینی بریزد.

اگر حس کردید که بعد از ده دقیقه هنوز هم نارگیل شما ترد نشده است، اجازه دهید که باز هم داخل فر باقی بماند و هرچند دقیقه یک بار آن را چک کنید تا در صورت احتیاج آن را بیرون بیاورید و اگر عجله ندارید، می توانید از مایکروویو هم بهره ببرید.

2. نارگیل را در بیاورید و آن را داخل حوله بپیچید. زمانی که نارگیل شما آغاز به ترد شدن کرد، آن را از داخل اجاق گاز بیرون بیاورید و اجازه دهید که دو الی سه دقیقه در هوای آزاد خنک گردد و سپس آن را داخل یک کیسه پارچه ای و یا حوله تمیز بپیچید.

3. حال با همان پارچه ای که روی روی نارگیل وجود دارد، با آن به سطح ضربه بزنید. این کار را با یک چکش انجام دهید.

4. حال روی پوست سخت آن چاقو بیاندازید و سعی کنید که آن را قالبی باز کنید. حتما مجبور نیستید که از چاقوی خیلی تیز بهره ببرید، زیرا پوست نارگیل به مقدار زیادی شکسته است و بسیاری از اوقات با دست نیز برداشته می گردد.

5. حال پوست قهوه ای روی نارگیل را بردارید. می توانید از تیغ های مخصوص پوست کندن میوه هایی مثل خیار استفاده کیند و با آن پوست نارگیل را به راحتی جدا کنید. استفاده از چاقو نیز ممکن است، اما کمی کار شما را سخت تر می نماید.

روش سوم:نارگیل را با چکش باز کنید.

1. نارگیل را با همان پوست سفتش داخل یک حوله با ضخامت معمولی و تمیز بپیچید. البته این کار را باید بعد از سوراخ کردن و خارج کردن آب آن به طور کامل انجام دهید.

2. حال یک چکش بردارید و از همان روی حوله روی نارگیل ضربه بزنید. مراقب باشید که هنگام چکش زدن، روی دستتان نزنید و همچنین حوله را سفت بگیرید تا وسط کار باز نگردد.

3. زمانی که ضربه ها را زدید، حوله را باز کنید و سعی کنید که از همان قسمت های شکاف برداشته، نارگیل را از وسط باز کنید و اگر دیدید که نارگیل به راحتی با دست باز نمی گردد، باید مراحل قبل را تکرار کنید.

4. تکه های عظیم نارگیل را نیز با چکش ضربه بزنید. قطعا با نصف کردن نارگیل در مرحله بعد، چند تکه عظیم به دست می آورید که قابل خوردن نیستند و به همین دلیل دوباره باید با چکش کمی آن ها را کوچک تر کنید.

5. حال همین تکه های کوچک را پوست بکنید. به این صورت که زیر پوست سخت از داخل چاقو بیاندازید و سعی کنید که پوست را از لبه با چاقو بیرون بیاورید. بهتر است که چاقوی شما کوچک باشد تا نگران آسیب به دستتان نباشید و در این مرحله می توانید از چاقوی کره و پنیر نیز بهره ببرید و احتیاج به چاقوی آن چنان تیزی ندارید.

6. حال با همان پوست کن و یا یک چاقوی تیز پوست روی نارگیل را جدا کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 28 آبان 1399 بروزرسانی: 28 آبان 1399 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 12418

به "آموزش ساده ترین راه باز کردن میوه نارگیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش ساده ترین راه باز کردن میوه نارگیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید