یخچال قیامت در حال ذوب شدن است!

به گزارش بانیما، یک یخچال عظیم در قطب جنوب در حال ذوب شدن است که این اتفاق شهرهای زیادی در سطح دنیا را زیر آب می برد.

یخچال قیامت در حال ذوب شدن است!

به گزارش خبرنگاران به نقل از دیلی میل، فروپاشی یخچال معروف به روز قیامت شهرهای مهمی در دنیا را زیر آب می برد.

یک مطالعه تازه نشان می دهد یخچال قیامت قطب جنوب با سرعت در حال ذوب شدن است.

این یخچال طبیعی به علت تاثیر آن بر افزایش سطح دریا از قدیم به یخچال قیامت مشهور بوده است. یخچال قیامت که به یخچال توایتس هم معروفیت دارد در فاصله 10 الی 15 مایلی زیر قطب جنوب غربی واقع شده است و 25 مایل طول دارد.

ریچارد زیادک سرپرست این مطالعه در بیانیه ای گفت که این امر منجر به جریان حرارتی زمین گرمایی تا 150 میلی وات بر متر مربع می گردد.

یخچال توایتس تقریباً 4 درصد در افزایش سالانه سطح دریا نقش دارد و اکنون تصور می گردد که 80 میلیارد تن یخ در سال از دست می دهد.

بر اساس تجزیه و تحلیل نیویورک تایمز در سال 2017 و با استفاده از داده های ناسا ، از سال 1980 تا به امروز این یخچال حداقل 600 میلیارد تن یخ از دست داده است.

بعلاوه بر اساس گزارش Live Science ، ذوب سریع یخ های دریایی را می توان به رودخانه های پنهان زیر یخچال نسبت داد اما بیشتر آن مربوط به تغییرات آب و هوایی و افزایش دما است.

محققان مجموعه داده های میدان مغناطیسی قطب جنوب غربی را برای ایجاد نقشه های تازه گرمای زمین گرمایی آنالیز کردند.

این داده ها حاکی از آن است ذوب شدن این یخچال طبیعی بزرگ آنچنان تاثیر بدی روی سطح دریاها دارد که منجر به این می گردد که شهرهای زیادی زیر آب برود.

این تحقیق در مجله ارتباطات زمین و محیط زیست منتشر شد.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 16984

به "یخچال قیامت در حال ذوب شدن است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یخچال قیامت در حال ذوب شدن است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید