طرز تهیه پای سیب و دارچین
به گزارش بانیما، طرز تهیه پای سیب و دارچین که یکی از پرطرفدارترین دسرها در سراسر دنیاست ارائه شده. پای سیب به علت داشتن طعم سیب و دارچین طرفداران زیادی دارد.
سرویس آشپزی - برای تهیه پای سیب و دارچین می توانید از قالب های مخصوص تارت و یا قالب های کوچک کیک یزدی استفاده نمایید. توجه داشته باشید که خمیر پای بسیار حساس بوده، برای اطمینان خاطر، قالب را درون سینی رولت بگذارید و درون فر قرار دهید. همچنین بهتر آن است که ابتدا خمیر را بپزید سپس مواد میانی را روی آن بریزید.
مواد لازم جهت تهیه پای سیب و دارچین
آرد سفید | 250 گرم |
کره سرد | 115 گرم |
پودر شکر | 30 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
شیر یا آب سرد | 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر) |
نمک | 1 پینچ |
سیب درشت نرم | 4 عدد |
دارچین | 1 قاشق سوپ خوری |
کره برای مواد میانی | 80 گرم |
طرز تهیه پای سیب و دارچین
1- فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
2- آرد و نمک را با هم الک کنید.
3- کره خرد شده را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)
4- پودر شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
5- شیر سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
6- خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
7- 2/3 از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.
8- کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و خمیر را به کمک وردنه به قالب منتقل نمایید.
9- سیبها را به صورت مکعبی خرد کرده و به همراه کره روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که پخته شوند و کره جذب آن شود. (در صورت تمایل میتوانید سیبها را از رنده درشت رد کنید.)
10- در این مرحله شکر و دارچین را اضافه کرده و پس از حل شدن شکر و غلیظ شدن، مواد را از روی حرارت بردارید.
11- مواد میانی را داخل قالب بریزید و باقیمانده خمیر را به کمک وردنه باز کنید و سطح قالب را با خمیر بپوشانید. (برای این منظور میتوانید از وردنههای تورساز نیز استفاده نمایید.)
12- روی سطح خمیر را به وسیله قلمو زرده تخممرغ بمالید و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا پخته شود.
پای سیب و دارچین خوشمزه شما آماده است.
منبع: setare.com