طرز تهیه پای سیب و دارچین

به گزارش بانیما، طرز تهیه پای سیب و دارچین که یکی از پرطرفدارترین دسرها در سراسر دنیاست ارائه شده. پای سیب به علت داشتن طعم سیب و دارچین طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه پای سیب و دارچین

سرویس آشپزی - برای تهیه پای سیب و دارچین می توانید از قالب های مخصوص تارت و یا قالب های کوچک کیک یزدی استفاده نمایید. توجه داشته باشید که خمیر پای بسیار حساس بوده، برای اطمینان خاطر، قالب را درون سینی رولت بگذارید و درون فر قرار دهید. همچنین بهتر آن است که ابتدا خمیر را بپزید سپس مواد میانی را روی آن بریزید.

مواد لازم جهت تهیه پای سیب و دارچین

آرد سفید 250 گرم
کره سرد 115 گرم
پودر شکر 30 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب سرد 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
نمک 1 پینچ
سیب درشت نرم 4 عدد
دارچین 1 قاشق سوپ خوری
کره برای مواد میانی 80 گرم

طرز تهیه پای سیب و دارچین

1- فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

2- آرد و نمک را با هم الک کنید.

3- کره خرد شده را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)

4- پودر شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

5- شیر سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

6- خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

7- 2/3 از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.

8- کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و خمیر را به کمک وردنه به قالب منتقل نمایید.

9- سیبها را به صورت مکعبی خرد کرده و به همراه کره روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که پخته شوند و کره جذب آن شود. (در صورت تمایل میتوانید سیبها را از رنده درشت رد کنید.)

10- در این مرحله شکر و دارچین را اضافه کرده و پس از حل شدن شکر و غلیظ شدن، مواد را از روی حرارت بردارید.

11- مواد میانی را داخل قالب بریزید و باقیمانده خمیر را به کمک وردنه باز کنید و سطح قالب را با خمیر بپوشانید. (برای این منظور میتوانید از وردنههای تورساز نیز استفاده نمایید.)

12- روی سطح خمیر را به وسیله قلمو زرده تخممرغ بمالید و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا پخته شود.

پای سیب و دارچین خوشمزه شما آماده است.

منبع: ستاره
انتشار: 27 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 27 اردیبهشت 1399 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 8446

به "طرز تهیه پای سیب و دارچین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای سیب و دارچین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید