طرز تهیه سوپ تورتیلای خوشمزه
به گزارش بانیما، در این گزارش قصد داریم طرز تهیه سوپ تورتیلا را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ تورتیلا
2 عدد سینه مرغ پخته شده
410 میلی لیتر آب مرغ
280 گرم ذرت پخته شده
100 گرم لوبیا سیاه خیس خورده
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
420 گرم پوره گوجه فرنگی
1 عدد پیاز خرد شده
115 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
2 فنجان آب
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 عدد برگ بو
مقداری چیپس تورتیلا
مقداری خامه ترش
مقداری پنیر رنده شده
به میزان دلخواه سس تند
طرز تهیه:
مرحله اول: در قابلمه ای پوره گوجه فرنگی را به همراه پیاز، سیر و چیلی سبز با هم مخلوط نموده و آب مرغ را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را رئی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش آیند.
مرحله دوم: پس از به جوش آمدن مواد گفته شده، برگ بو، زیره، پودر چیلی، نمک، فلفل سیاه و قرمز، سس تند، ذرت و لوبیا سیاه را نیز به مخلوط گفته شده اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و شعله گاز را تا حد متوسط رو به پایینی کاهش دهید تا مواد سوپ به آرامی بپزند. هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله سوم: سیب زمینی های خرد شده را آب پز کنید. طوری که فقط نرم شوند و چنگال درون آن ها فرو رود. سپس از آب دربیاورید.
مرحله چهارم: سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنیدو به همراه سیب زمینی پخته شده به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ یک ساعت دیگر هم بپزد.
مرحله پنجم: سوپ شما آماده است. روی آن را می توانید با پنیر، خامه ترش و چیپس تورتیلا تزئین و سپس آن را سرو کنید.
نکاتی در رابطه با سوپ تورتیلا
مقدار مواد گفته شده مناسب 6 نفر است.
مقدار نمک و فلفل را بسته به مزاج خود می توانید تغییر دهید.
منبع: گردشبانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا