خبرنگاران 50 میلیارد ریال برای اجرای طرح بازآفرینی در خمین هزینه شد
به گزارش بانیما، خمین - خبرنگاران - شهردار خمین گفت: 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرداری به منظور اجرای طرح بازآفرینی شهری پارسال در خمین هزینه شد.

ابوالفضل مرتضیان روز آدینه در گفت و گو با خبرنگاران محدوده شهری خمین را یک هزار و 252 هکتار بیان نمود و اضافه نمود: 20 محله در این شهر وجود دارد که 13 محله از این تعداد در حوزه بازآفرینی شهری است.
وی ادامه داد: 238 هکتار معادل 20 درصد از مساحت شهر در محدوده بازآفرینی شهری است و 30 درصد از جمعیت شهری در این محله ها ساکن هستند.
شهردار خمین گفت: 2 هزار و 974 پروانه به میزان یک میلیون و 100 هزار متر مربع در طول 10 سال گذشته در محدوده شهری صادر شده است.
مرتضیان گفت: 272 پروانه صادر شده به مساحت 109 هزار متر مربع در حوزه بازآفرینی شهری بوده است.
وی اضافه نمود: با پیگیری های شهرداری چهار میلیارد و 500 میلیون ریال پارسال برای خرید قیر معابر خاکی در محله های هدف تخصیص یافته است.
شهردار خمین از روکش آسفالت 25 هزار متر مربع از معابر خاکی محله های مختلف اطلاع داد و اضافه نمود: عملیات زیرسازی و جدول گذاری در این محله ها اجرا شده است.
وی ادامه داد: برای ساخت خانه گفتمان شهری، بازار و پیاده راه سازی خیابان فردوسی در خمین تا به امروز اعتباری در نظر گرفته نشده است و شهرداری از اعتبارات امسال خود خانه گفتمان را در این شهر احداث می نماید.
خمین در جنوب استان مرکزی است و 70 هزار نفر از جمعیت آن ساکن شهر هستند.
منبع: ایرناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا