2 طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ در فر و در ماهیتابه
به گزارش بانیما، مافین را معمولا به صورت کیک ساده و شکلاتی یا طعم های دیگر می شناسیم اما رسپی مافین های غذایی هم بسیار محبوب هستند. مافین با انواع گوشت و پنیر پیتزا یا حتی مافین با مواد غذایی گیاهی به عنوان فینگرفود و پیش غذا سریع و کم هزینه و آسان در سرتاسر جهان بسیار محبوب هستند. طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ در فر و بدون فر را در مجله خبرنگاران بخوانید.
طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ
مواد لازم برای 15 عدد مافین پیتزایی
آرد قنادی (سه صفر): 220 گرم (هر لیوان فرانسوی دسته دار معادل 150 گرم آرد است)
پودر خمیر مایه فوری: 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق مرباخوری
شیر ولرم: ½ لیوان فرانسوی دسته دار
سینه مرغ: 1 عدد بدون پوست و استخوان
قارچ: 200 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
روغن مایع: 100 گرم (هر لیوان فرانسوی دسته دار معادل 220 گرم روغن است)
خامه: 50 گرم
پنیر پیتزا: 100 گرم
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پیازچه: 100 گرم
نمک، زردچوبه، پودر سیر، پودر آویشن و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا فر را روشن کنید و روی درجه 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سینه مرغ را نگینی خرد کنید و در روغن مقداری تفت دهید تا رنگ مرغ عوض گردد. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. اجازه دهید مرغ با آب خودش خوب بپزد و تفت بخورد. یک روش دیگر هم این است که مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و سپس تفت دهید. حالا قارچ خرد شده را به مرغ اضافه کنید و مقداری دیگر تفت دهید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها خوب سرخ شوند و آب شان کشیده گردد. در 5 دقیقه پایانی فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را به همراه پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل خوب هم بزنید و مخلوط کنید. سپس خامه و روغن مایع را به این ترکیب اضافه کنید و باز هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و 3 بار الک کنید. شیر ولرم و خمیر مایه را مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید. 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید. خمیر مایه عمل آمده به همراه مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری گردد. سپس مایه مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. روی ظرف را به مدت 30 دقیقه با سلفون بپوشانید و در یک جای گرم بگذارید.
مرحله سوم
در قالب مافین کپسول های کاغذی مافین بگذارید. کپسول ها را کمی با روغن چرب کنید و مایه مافین پیتزایی مرغ و قارچ را در قالب ها بریزید. قالب را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر با همان دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید. در آخر پخت هم 3 دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی مافین طلایی گردد.
برای درست کردن مافین پیتزا به عنوان یک فست فود سالم و سریع می توانید از مواد مختلف بهره ببرید. مثلا مافین مرغ و بادمجان که به جای قارچ از بادمجان های مکعبی خرد شده و سرخ شده استفاده می گردد، یا به جای گوشت مرغ از انواع ژامبون و سوسیس، گوشت بوقلمون یا حتی گوشت چرخ نموده بهره ببرید و مافین پیتزا با گوشت داشته باشید. در ترکیب مافین می توانید از ذرت، هویج رنده شده، نخود فرنگی، اسفناج، زیتون یا هر ماده دیگری که می پسندید می توانید بهره ببرید.
فوت و فن های درست کردن مافین
*برای درست کردن فست فود مافین از خمیر جادویی هم می توانید بهره ببرید. طرز تهیه خمیر جادویی را در اینجا بخوانید. مواد مافین را با خمیر جادویی مخلوط کنید و در قالب های مافین بریزید و طبق دستور گفته شده در فر بپزید.
*طرز تهیه مافین پیتزایی بدون فر هم مرسوم است. برای این کار می توانید مواد را یک جا در تابه دو طرفه بریزید و بعد از پخت برش بزنید و سرو کنید.
*از ترکیب مواد مافین پیتزایی خامه را حذف نکنید تا بافت مافین نرم و لطیف گردد.
*می توانید مافین را به صورت رژیمی و به صورت مافین کتویی برای رژیم کتوژنیک به عنوان یک فست فود سالم یا پیش غذا مهمانی هم درست کنید.
منبع: افق کوروش