10 پروژه عمران شهری در چاه مبارک به بهره برداری می رسد
به گزارش بانیما، به گزارش خبرنگاران، حمید بردستانی بعد از ظهر شنبه در بازدید از پروژه های عمران شهری چاه مبارک گفت: سرکشی به شهر های مختلف در شهرستان های ده گانه استان بوشهر به منظور شناخت مسائل و برطرف دغدغه های شهروندان است.

وی اضافه کرد: نظارت بر پروژه های عمرانی و افزایش کیفیت مبلمان شهری از اهداف ما در سفرهای شهرستانی است و امیدوارم که بتوانیم به نتایج مورد نظر برسیم.
مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری بوشهر از بهره برداری از 10 پروژه عمران شهری در چاه مبارک اطلاع داد و اعلام کرد: اجرای میدان ورودی شهر، اجرای زیرسازی و آسفالت 5 خیابان به طول دو هزار متر، اجرای پروژه ورودی شمالی چاه مبارک به طول هزار و 500 متر و همچنین اجرای پروژه های زیباسازی و مبلمان شهری مهم ترین پروژه های عمران شهری در چاه مبارک در جنوب استان بوشهر هستند که امیدواریم در دهه فجر سال جاری به بهره برداری برسد.
بردستانی توضیح داد: بیش از 25 میلیارد ریال برای اجرای این پروژه ها هزینه شده است.
وی گفت: در استان بوشهر 21 شهر زیر ده هزار نفر جمعیت داریم که چاه مبارک به عنوان جنوبی ترین شهر استان در سال گذشته به شهر تبدیل شده است.
مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری بوشهر اعلام کرد: چاه مبارک بیش از پنج هزار نفر جمعیت دارد و امیدواریم روز به روز شاهد آبادانی و عمران هر چه بیشتر این شهر باشیم.
منبع: خبرگزاری مهرdorezamin.com: بیاید با هم به دور زمین چرخی بزنیم و همه چیز را از نزدیک ببینیم