یک غذای رویایی!
به گزارش بانیما، کمتر کسی را می گردد دید که به انواع پاستا و ماکارونی ها دست رد بزند و دوستشان نداشته باشد. به خصوص اگر ماکارونی دلتان را زده باشد و هوس یک پاستا نموده باشید.

به گزارش خبرنگاران، مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو به توضیح زیر است:
کره: یک پیمانه
خامه: یک پیمانه
سیر: یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه و نیم
جعفری تازه: یک چهارم پیمانه (ریز شده)
پاستا: 500 گرم
سینه مرغ (پخته و تکه تکه شده): 300 گرم
جعفری: به مقدار کافی برای تزیین
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت پاستا آلفردو:
1. سس آلفردو: ماهیتابه متوسطی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب گردد. سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد. سپس جعفری، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.
2. در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند. در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.
3. در فاصله پختن پاستا در آب جوش، در تابه ای دیگر، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب گردد. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4. سپس نمک، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دار شوند.
5. پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده گردد. بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.
منبع: ایرنا
منبع: جام جم آنلاینچین: چین از اون کشورهایی هست که حتما یکبار هم شده باید در زندگیتون به اونجا سفر کنید