یک غذای رویایی!

به گزارش بانیما، کمتر کسی را می گردد دید که به انواع پاستا و ماکارونی ها دست رد بزند و دوستشان نداشته باشد. به خصوص اگر ماکارونی دلتان را زده باشد و هوس یک پاستا نموده باشید.

یک غذای رویایی!

به گزارش خبرنگاران، مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو به توضیح زیر است:

کره: یک پیمانه

خامه: یک پیمانه

سیر: یک حبه (خرد شده)

پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه و نیم

جعفری تازه: یک چهارم پیمانه (ریز شده)

پاستا: 500 گرم

سینه مرغ (پخته و تکه تکه شده): 300 گرم

جعفری: به مقدار کافی برای تزیین

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت پاستا آلفردو:

1. سس آلفردو: ماهیتابه متوسطی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب گردد. سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد. سپس جعفری، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.

2. در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند. در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

3. در فاصله پختن پاستا در آب جوش، در تابه ای دیگر، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب گردد. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

4. سپس نمک، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دار شوند.

5. پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده گردد. بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.

منبع: ایرنا

چین: چین از اون کشورهایی هست که حتما یکبار هم شده باید در زندگیتون به اونجا سفر کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 12934

به "یک غذای رویایی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک غذای رویایی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید