کارگاه آموزشی استفاده پایدار از خدمات زیست بومی گاندو و زیستگاه آن برگزار گردید
به گزارش بانیما، مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: به منظور اجرای برنامه مدیریت مبتنی بر زیست بوم در منطقه حفاظت شده باهوکلات و تالاب بین المللی خلیج گواتر و خور باهو، کارگاههای آموزشی دو روزه استفاده پایدار از خدمات زیست بومی گاندو و زیستگاه آن به صورت آنلاین و حضوری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیطزیست سیستان و بلوچستان،وحیدپورمردان مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان بیان نمود: در این کارگاهها، شرکت کنندگان به صورت وبینار با خدمات زیست بومی گاندو و نحوه بهره برداری پایدار از آن آشنا شدند.
وی اضافه نمود: در ادامه کارگاه حضوری به صورت مشارکتی و با حضور دهیاران، اعضا شورای روستا و جوامع محلی و در روستای باهوکلات برگزار و شرکت کنندگان بر اساس تجربیات خود و وبینار برگزار شده، به بیان ایده ها و نظرات خود پیرامون موضوع و نحوه مواجهه با گاندو و زیست مندی متقابل با این گونه ارزشمند پرداختند.
پورمردان ادامه داد: در ادامه کارگاه مقرر شد ا سه ایده برتر در زمینه گردشگری، پسماند و آموزش با مشارکت دفتر طرح ملی حفاظت از تالاب های کشور و اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان حمایت و اجرایی گردد.
منبع: خبرگزاری آریاbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا