غذاهای محلی پکن؛ طعم بی نظیری از غذاهای چینی

به گزارش بانیما، پکن علاوه بر جاذبه های دیدنی بسیاری که دارد، دارای غذاهای لذیذ و منحصر به فرد زیادی است که در سفر به آن باید از آن ها خورد و آن ها را تست کرد.

غذاهای محلی پکن؛ طعم بی نظیری از غذاهای چینی

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

چین کشوری پهناور با تمدن کهن و باستانی است که هر گردشگری را مجذوب خود می نماید. در این میان شهرهای این کشور افسانه ای نیز داستان های بسیاری برای گفتن دارند و هر کدام فرهنگ خود را در بخش های مختلف نقل می نمایند. پکن شهر تاریخی امپراطوری ها که امروزه پیشرفت بسیاری در زمینه های مالی و گردشگری داشته است، دارای جاذبه های گردشگری فراوان است که دیدن این جاذبه ها با چشیدن طعم غذاهای محلی این منطقه تکمیل می شود. در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهای محلی این شهر که دومین شهر بزرگ کشور اژدها است، آشنا شویم.

اردک برشته شده پکنی (Peking Roast Duck)

مرغابی پکن یا اردک پکن نوعی خوراک مشهور چینی است که با گوشت مرغابی طبخ می شود و دیرینه آن شهر پکن است. تاریخچه این غذای لذیذ به زمان های پادشاهی باز می شود و شهرت اصلی آن به دلیل بافت نرم و لطیف گوشت آن است.

درست کردن این غذا که در فهرست غذاهای سلطنتی قرار داشته است، فرآیند پیچیده ای دارد و طریقه خوردن این غذا به این صورت است که ابتدا سس لوبیای شیرین روی پنکیک ریخته می شود و بعد از آن تکه هایی از گوشت اردک بین لایه های پنکیک قرار داده می شود.

نودل همراه با خمیر سویا (Zhajiangmian)

این غذا از غذاهای مردم شمال چین است و در هر جای چین به روش متفاوتی طبخ می شود که نوع پکنی آن با انواع مشابه آن در سایر نقاط دنیا رقابت می نماید. این غذا ترکیبی از گوشت خوک، رشته های نودل دست ساز، تکه های سبزیجات و سس سویا است.

این خوراک در خمیری از سویا مزه دار شده و سپس همراه با گوشت خوک سرخ می شود. بومیان پکن در فصل تابستان به صورت سرد و در زمستان به صورت گرم آن را میل می نمایند.

جگر سرخ شده (Fried Liver - Chao Gan)

Fried Liver یا همان جگر سرخ شده یکی دیگر از غذاهای چینی است که در پکن نیز پخته می شود. این خوراک با استفاده از جگر خوک و سیر به اضافه نشاسته، سویا، آب استخوان پخته می شود که البته یک غذای چرب محسوب نمی شود. این غذا در گذشته به عنوان وعده ای برای صبحانه بود، اما امروزه در چین در هر وعده ای از روز و شب در کنار غذاهای دیگر سرو می شود.

Bao Du

این غذا یکی از میان وعده های محبوب و معروف پکن است که به روش اسلامی طبخ می شود. تکه های سیرابی گاو یا گوسفند را به صورت باریک و نازک برش داده و در آب جوش می پزند، سپس همراه با سس کنجد، سس سویا، سرکه، روغن فلفل و پیازچه به همراه ادویه های محلی سرخ نموده و سرو می نمایند.

Lvdagun

Lvdagun یکی از سنتی ترین میان وعده های چینی است که از آرد ارزن یا برنج چسبناک پر شده با رب لوبیای قرمز تهیه می شود و سپس توپ های آماده شده را در کنجد می غلطانند. این غذا که از Chengde سرچشمه می گیرد، به دلیل علاقه مردم مانچو به غذاهای چسبنده یکی از پرطرفدارترین خوراکی های پکن است. این غذا پر ادویه، خوش بو و شیرین است.

Aiwowo

این میان وعده خوشمزه نوعی کوفته برنجی است که از برنج چسبناک، دانه های کنجد و شکر تهیه می شود. این کوفته ها در گذشته با آمدن فصل بهار تهیه می شد، اما امروزه در هر فصل از سال قابل دسترس است.

shuan yangrou

این غذا یکی از غذاهای معروف پکن است که به زمان سلسله یوآن (Yuan Dynasty) باز می شود. در این غذا یک ظرف مسی از سوپ داغ یا آب جوش در وسط میز غذا قرار می گیرد و ورقه های نازک گوشت گاو و سبزیجات را داخل ظرف که حرارت بسیاری دارد، قرار می دهند و سپس میل می نمایند. معمولا این غذا با سس کنجد و گل پیاز سرو می شود.

سوپ شیر ماش (dòuzhī)

سوپ شیر ماش یا dòuzhī یک سوپ سنتی با عطر و طعم خاص در پکن است. طعم آن کمی ترش و در عین حال شیرین هم است. این سوپ را در هر کجای پکن می توانید پیدا کنید. مردم پکن می گویند که این سوپ هزار ساله در فصل گرما بدن را خنک و در فصل گرما باعث گرم شدن بدن می شود! این سوپ اغلب در صبحانه میل می شود.

Guan Chang

سوسیس پر شده نیز یکی دیگر از میان وعده ها یا غذاهای سرپایی محبوب پکن است. این خوراک که از گوشت چرخ شده تهیه می شود، در روده خوک قرار داده می شود و بعد از بخار پز شدن، سرخ شده و سپس قطعه قطعه می شود. موقع خوردن به آن نمک و آب سیر اضافه می نمایند.

Wan Dou Huang

این میان وعده با طرح زیبا و دل فریب اش در فصل بهار و تابستان تهیه می شود. با توجه به آداب و رسوم مردم پکن این شیرینی در روز سوم از ماه سوم تقویم چینی بیشتر خورده می شود. در رستوران های محلی پکن و در اعیاد و مراسم های آنان به راحتی می توان این شیرینی را پیدا و نوش جان کرد.

تانگولو (Tanghulu)

تانگولو به معنای میوه آبنباتی یا میوه قندی یک میان وعده سنتی چینی است. تانگولو شامل میوه هایی است که با استفاده از قند، آبنباتی شده اند و این میوه ها بر روی سیخ های بامبو که در حدود 20 سانتی متر بلندی دارند به مشتریان عرضه می شود. زالزالک چینی میوه اصلی و سنتی برای ساخت تانگولو است، اما امروزه انواع میوه های دیگر مانند گوجه گیلاسی، پرتقال ماندارین، توت فرنگی، زغال اخته، آناناس، کیوی، موز یا انگور هم برای این منظور به کار می روند.

تارت تخم مرغ

این شیرینی بیشتر در هنگ کنگ رایج است، اما در پکن نیز پخته می شود. از این شیرینی بیشتر در صبحانه سرو می شود و عطر و طعم بی نظیری دارد و یکی از خوراکی های خوشمزه محسوب می شود.

چین کشوری با تنوع غذاهای گوناگون است و در پکن می توان مزه های غذاهای چینی را امتحان کرد، آنچه که گفته شد تنها تعداد معدودی از غذاهای چینی بود که در پکن سرو می شود. مطمئنا ذائقه مردم هر سرزمین با هم متفاوت است و ممکن است بسیاری از این غذاها برای ما ایرانیان دلپذیر نباشد، اما سفری هیجان انگیز است که مزه های غذایی هر فرهنگ را امتحان کرد و مطمئنا در این کشور نیز غذاها و دسرهایی وجود دارد که نزدیک به سلیقه غذایی ما باشد؛ پس در سفر به پکن سعی کنید از مزه های غذاهای آنان امتحان کنید.

منبع: کجارو / intochinatravel.com / thebeijinger.com
انتشار: 19 آبان 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 5372

به "غذاهای محلی پکن؛ طعم بی نظیری از غذاهای چینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی پکن؛ طعم بی نظیری از غذاهای چینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید