طرز تهیه کوکی انار به 2 روش

به گزارش بانیما، کوکی انار یکی از شیرینی های محبوب در فصل زمستان به ویژه شب یلدا محسوب می گردد. طرز تهیه کوکی انار بسیار ساده است و تنها به آرد، شکر، دانه های انار، کره و بکینگ پودر احتیاج دارد.

طرز تهیه کوکی انار به 2 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - کوکی انار یک شیرینی زمستانی است که بسیاری از افراد در شب یلدا آن را همراه با کوکی هندوانه درست می نمایند. به علاوه این خوراکی خوشمزه را می توانید به عنوان دسر و همراه با یک نوشیدنی گرم به عنوان عصرانه نیز سرو کنید. طرز تهیه کوکی انار آسان است و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را آماده کنید.

برای تهیه این کوکی به آرد، پودر قند، دانه انار، کره و … احتیاج دارید. در صورتی که پودر قند ندارید می توانید به جای آن از شکر آسیاب شده بهره ببرید. آماده سازی کوکی انار تقریبا 20 دقیقه و پخت آن 10 دقیقه طول می کشد. شما می توانید کوکی انار را در میان وعده و دسر سرو کنید. در این مطلب به طرز تهیه کوکی انار می پردازیم.

کوکی انار

به منظور تهیه کوکی انار به مواد اولیه زیر و نیم ساعت زمان (این مدت شامل زمان استراحت خمیر در یخچال نیست) احتیاج دارید.

مواد لازم
کرهیک پیمانه
تخم مرغ2 عدد
شکرنصف پیمانه
آرد2 پیمانه
پودر کاکائویک و نیم پیمانه
وانیلیک قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق چایخوری
آب انار2 قاشق غذاخوری
دانه انارنصف پیمانه
شکلات چیپسییک پیمانه
نمکیک هشتم قاشق چایخوری

نکته:

  • به جای پودر قند از شکر آسیاب شده نیز می توانید بهره ببرید.
  • کره باعث می گردد تا شیرینی نرم و لطیف گردد، از اینرو آن را با روغن جایگزین نکنید.
  • برای تهیه کوکی انار از انار شیرین و قرمز بهره ببرید.

طرز تهیه کوکی انار

  • ابتدا کره را از یخچال خارج و صبر کنید تا به دمای محیط برسد. سپس به مدت 3 دقیقه آن را با همزن بزنید تا نرم و لطیف گردد.
  • شکر و پودر قند را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. در صورتیکه دوست دارید کوکی هایتان قهوه ای شوند به جای شکر می توانید از شکر قهوه ای بهره ببرید و یا کمی پودر کاکائو به آن اضافه کنید.
  • تخم مرغ، آب انار و وانیل را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن گردد. وانیل بوی بد تخم مرغ را از بین می برد. همچنین اضافه کردن آب انار به سلیقه شما بستگی دارد.
  • آرد الک شده، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و آرام آرام به سایر مواد اضافه کنید. در صورت استفاده از همزن برقی آن را روی دور کند قرار دهید. پس از آنکه خمیر کمی سفت شد و با همزن قادر به مخلوط کردن مابقی آرد نبودید، با استفاده از دست مابقی آرد را با خمیر ترکیب کنید.
  • وقتی خمیر کاملا آماده شد دانه های انار و شکلات چیپسی را به آن اضافه کنید و با دست آن را کاملا مخلوط کنید. اگر خمیر شل بود می توانید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا سفت گردد.
  • خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و آن را به مدت یک الی 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  • درون یک سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و یا آن را کمی چرب کنید.
  • خمیر را به اندازه گردو های متوسط گرد کنید و داخل سینی فر قرار دهید و کمی آن ها را پهن کنید. همچنین می توانید خمیر را با قاشق داخل سینی فر به صورت تکه تکه قرار دهید.
  • فر را روشن کنید و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. 15 دقیقه صبر کنید تا فر گرم گردد، سپس سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. 10 الی 15 دقیقه زمان احتیاج است تا کوکی ها پخته شوند. زمانیکه کوکی ها کاملا پخته شوند به راحتی داخل فر جابه جا خواهند شد.
  • کوکی انار را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک گردد. شما می توانید کوکی ها را در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید. کوکی ها داخل یخچال به مدت 4 الی 5 روز قابل نگهداری است.

بیسکویت کوکی انار

برای تهیه این نوع بیسکویت به 30 الی 40 دقیقه زمان (این مدت شامل زمان استراحت خمیر نیست) و مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، احتیاج است.

مواد لازم
آرد330 گرم
پودر قند100 گرم
تخم مرغیک عدد متوسط
مارگارین منجمد150 گرم
وانیل و نمکیک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت کوکی انار

  • آرد الک شده، نمک و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل غذا ساز بریزید.
  • مارگارین را تکه تکه نموده و به مواد داخل غذا ساز بیفزایید. با استفاده از غذاساز مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به شکل خرده نان شوند.
  • ابتدا تخم مرغ و وانیل را در ظرف جداگانه به خوبی هم بزنید، سپس به مواد داخل غذاساز اضافه و با استفاده از غذاساز مجددا آن ها را مخلوط کنید.
  • مواد را از داخل غذاساز خارج کنید و در ظرفی بریزید و کمی ورز دهید تا خمیر نرم و یک دست گردد.
  • روی ظرف را با کیسه فریزر بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  • خمیر را با استفاده از وردنه روی کیسه نایلونی پهن کنید تا ضخامت آن به 3 میلی متر برسد، سپس با قالب هایی به شکل انار قالب بزنید.
  • سینی فر را کمی چرب کنید یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید.
  • فر را روی 180 درجه قرار دهید، کمی صبر کنید تا گرم گردد، سپس بیسکویت کوکی ها را داخل آن قرار دهید، 10 دقیقه صبر کنید تا پخته شوند. وقتی بیسکویت ها پخته شدند زیر و کناره های آن طلایی رنگ می گردد.
  • با استفاده از رویال آیسینگ کوکی انار را تزئین کنید.

طرز تهیه کوکی انار و بیسکویت کوکی انار به همین سادگی بود، بنابراین در زمانی کوتاه می توانید یک میان وعده لذیذ تهیه کنید. به علاوه برای این کوکی برای شب یلدا و پذیرایی از میهمانان نیز گزینه مطلوبی است.

نظر شما چیست؟ آیا تجربه ای از درست کردن کوکی انار دارید؟ شما روش دیگری برای تهیه کوکی انار می شناسید؟ نباید فراموش کنید نظرات و تجربیات خود را در بخش ارسال نظر با ما و مخاطبان خبرنگاران در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 14 تیر 1400 بروزرسانی: 14 تیر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 16098

به "طرز تهیه کوکی انار به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی انار به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید