طرز تهیه سس رژیمی پروبیوتیک

به گزارش بانیما، برای افرادی که رژیم دارند، خوردن سالاد با یک عالمه سس چیز عجیب و غریبی نیست. چون منظور از سس سالاد، حتما یک سس چرب شیرین پرکالری مثل سس مایونز و فرانسوی نیست! بنابراین نیازی به حذف سس نیست. شما با جایگزین کردن ماست کم چرب به جای سس مایونز و ترکیب آن با انواع ادویه و موادی که در ادامه ذکر شده، می توانید سالادتان را با یک سس رژیمی و خوشمزه میل کنید. اما هدف از این دستورالعمل فقط به خاطر رژیمی بودن نیست. این سس علاوه بر رژیمی بودن همانطور که در عنوان ذکر شده، خاصیت پروبیوتیکی داشته و تنظیم کننده دستگاه گوارش است. با طرز تهیه این سس رژیمی پروبیوتیک همراه کتاب کاله باشید.

طرز تهیه سس رژیمی پروبیوتیک

مواد لازم برای تهیه سس پروبیوتیک

  • ماست کم چرب لاکتیویا خرید آنلاین یک پیمانه
  • آبلیمو دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک سوم پیمانه
  • سرکه سفید یک قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • سیر رنده شده دو حبه
  • فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
  • شوید خشک یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه سس رژیمی پروبیوتیک

مرحله اول

برای آغاز یک پیمانه ماست کم چرب لاکتیویا را داخل یک کاسه نسبتا میانه بریزید. آبلیمو، روغن زیتون، سرکه سفید و نمک را به ماست اضافه نموده و با همزن دستی مواد را هم بزنید.

مرحله دوم

حالا سیری که رنده کردید را همراه فلفل قرمز، شوید خشک و فلفل سیاه به ماست اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.

مرحله سوم

سس پروبیوتیک آماده است. به مدت یک ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید و با سالاد سبزیجات مورد علاقه تان یا هر سالادی که مد نظرتان است، میل کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 20939

به "طرز تهیه سس رژیمی پروبیوتیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس رژیمی پروبیوتیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید