طرز تهیه املت ماسالا هندی

به گزارش بانیما، فقط ما ایرانی ها نیستیم که عاشق طعم انواع املتیم. تونسی ها هم صبح هایشان را با املت مخصوص تونسی آغاز می نمایند و املت هندی هم یکی از محبوب ترین غذاهای هندی محسوب می گردد.

طرز تهیه املت ماسالا هندی

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور ارزان هند ما را تجربه کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه املت هندی

تخم مرغ سه عدد

پیاز کوچک (خرد شده) یک عدد

فلفل سبز تند (خرد شده) یک عدد

گشنیز تازه (خرد شده) دو قاشق غذاخوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق غذاخوری

زردچوبه یک دوم قاشق غذاخوری

نمک

کره پاستوریزه دوقاشق غذا خوری

لیمو و یا آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی (خرد شده) یک عدد

طرز تهیه املت هندی

مرحله اول

پیاز خرد شده، فلفل سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را در یک کاسه ریخته و آن را خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.

مرحله دوم

روغن یا کره را در یک ماهیتابه تفلون (نچسب) عظیم گرم کنید. پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد، یک سوم مواد تهیه شده را در ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را طوری تکان دهید تا تمام مواد به طور مساوی در تابه پخش گردد. قسمت زیرین املت هندی را به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد و رنگ قهوه ای روشن به خود بگیرد و اطراف آن تا حدودی ترد گردد. املت را در تابه برگردانید و یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سمت دیگر آن سرخ گردد. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید.

مرحله سوم

دو سوم مواد باقی مانده از املت هندی را در دو سری جداگانه مطابق مرحله قبل سرخ کنید. سپس کمی آب لیمو جهت مزه دار کردن املت روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.

مرحله چهارم

شما می توانید املت هندی را به همراه نان تست و یا با قرار دادن آن در نان چاپاتا سرو نمایید. همچنین با در نظر دریافت ذائقه خود می توانید برای تزیین و خوشمزه تر شدن املت از سس گوجه فرنگی کاله و یا سس فلفل سبز بهره ببرید.

چند نکته

  • می توان برای خوشمزه تر شدن املت هندی با توجه به علاقه خود از گوجه فرنگی، قارچ تازه و یا فلفل سبز خرد شده استفاده کرد.
  • در صورتی که به طعم پنیر علاقمند هستید می توانید از مقداری پنیر کاله روی املت داغ به صورت رنده شده و یا تکه ای بهره ببرید.
  • برای نرم تر و پفکی شدن بافت املت می توانید از چند قاشق شیر کم چرب کاله در هنگام مخلوط کردن مواد استفاده کرد.
  • در هنگام پخت در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سطح رویی املت نیز به خوبی پخته گردد؛ این کار به شما یاری می نماید تا املت راحت تر در ماهیتابه برگردانده گردد.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 دی 1399 بروزرسانی: 19 دی 1399 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 13366

به "طرز تهیه املت ماسالا هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت ماسالا هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید