درخشش 14 ساله های خوزستانی در مسابقات کشوری موتورکراس
به گزارش بانیما، خبرنگاران/خوزستان ورزشکاران 14 ساله خوزستانی در رقابت های چند جانبه موتورکراس کشور خوش درخشیدند.

ابراهیم جوانمردی، رییس هیات اتومبیلرانی و موتورسواری خوزستان در گفت وگو با خبرنگاران، اظهارکرد: این رقابت ها روز گذشته (17 بهمن ماه) با حضور استان های قم، خوزستان، اصفهان، یزد و مرکزی به میزبانی اصفهان برگزار گردید.
وی با اشاره به درخشش موتورسواران خوزستانی در کلاس 150 سی سی، گفت: امیرضا عوض پور و محمد آسبان که هر دو 14 ساله هستند، پیروز به کسب عناوین اول و دوم این مسابقات شدند. با این عملکرد از نظر من، این دو نوجوان خوزستانی غوغا کردند و قابل تحسین هستند.
رییس هیات اتومبیلرانی و موتورسواری خوزستان اعلام کرد: پیروزیت این موتورسواران 14 ساله نشان می دهد که هیات خوزستان به ورزش موتورسواری به ویژه موتورکراس در بخش پایه اهمیت بسیاری می دهد و من نیز آینده خوبی را برای این رشته متصور هستم.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا