استارت آپ ها با هوش مصنوعی جان می گیرند
به گزارش بانیما، به گزارش خبرنگاران، راه اندازی و رشد یک استارت آپ جدید، همیشه چالش برانگیز بوده است. برای حل این چالش ضروری است کارآفرینان و رهبران، ذهن گشوده ای نسبت به آزمودن رویکردهای جدید و نوآورانه داشته باشند تا بتوانند شانس موفقیت خود را افزایش دهند و این با ریسک همراه است.
می توانید با پیش دریافت یک رویکرد منطقی و علمی به منظور یافتن بهترین استراتژی برای اداره کسب وکارتان، شانس پیروزیت خود را افزایش دهید. تا به امروز جنبش استارت آپ ناب یکی از پیروز ترین روینمودهای سیستماتیک بوده است. این رویکرد به شکل گسترده در سراسر دنیا پذیرفته شده و نحوه ساخت استارت آپ ها و ارائه محصولات جدید را دستخوش تغییر نموده است. امروزه رقابت بر سر میزان و سرعت یادگیری، به تمایز اصلی استارت آپ های پیروز و شکست خورده تبدیل شده است. شرکت هایی که از هوش مصنوعی استفاده می نمایند، می توانند سریع تر بسنجند، یاد بگیرند، تکرار نمایند و در نهایت رقابت را برای دیگران دشوارتر سازند. با بهره گیری از خِرد رویکرد که اریک ریس در کتاب استارت آپ ناب مطرح نموده است، می توانیم در دوران طلایی هوش مصنوعی، شانس دستیابی به نتایج پیروزیت آمیز را به طور چشمگیری افزایش دهیم.
کتاب هوش مصنوعی ناب تألیف لومیت پاتل، برای هر کارآفرین، رهبر، مدیر اجرایی یا سرمایه گذاری است که به دنبال مزیت رقابتیِ افزایش مقیاس جلب مشتری است تا رشدی بهتر، هوشمندانه تر و سریع تر از رقیبان داشته باشد. به این ترتیب، بنیانگذاران الهام بخش یا باتجربه، مدیرعاملان، مدیران بازیابی، سرمایه گذاران خطرپذیر و مدیران ارشد رشد و جذب کاربر و همچنین اعضای کلیدی تیم هایشان می توانند از مخاطبان این کتاب باشند.
افزایش فرصت یادگیری موثر با هوش مصنوعی
امروزه هوش مصنوعی، حسگرها و پلتفرم های دیجیتال، فرصت یادگیری موثر را بیش از گذشته افزایش داده اند. فضای پویا و نامطمئن محیط کسب وکار نیازمند این است تا استارت آپ ها بیشتر بر کشف و سازگاری تمرکز نمایند تا پیش بینی و برنامه ریزی. بنابراین شرکت ها بیش از پیش از هوش مصنوعی استفاده خواهند کرد که رقابت برای یادگیری را دشوارتر می سازد. این مزیت ها هم سبب ایجاد اثر داده چرخ لنگر می شوند. یعنی شرکت هایی که سریع تر یاد می گیرند، پیشنهادهای بهتری دارند، مشتریان و همین طور داده های بیشتری جذب می نمایند و در نهایت توانایی یادگیری خود را افزایش می دهند. با این حال، شکاف عظیمی بین چالش سنتی یادگیری برای بهبود یک فرایند ثابت و الزام یادگیری پیوسته چیزهای جدید در سراسر سازمان وجود دارد. بنابراین رقابت پیروز بر سر یادگیری، نیازمند چیزی فراتر از پیوند هوش مصنوعی با فرایندها و ساختارهای امروزی است.
ربات های پاسخ گو
ربات های پاسخ گو، ارتباط نزدیکی با موضوع پلتفرم های پیغام رسانی دارند. استفاده از ربات های پاسخ گو، هوش مصنوعی، برنامه ریزی عصبی زبانی، دستیاران دیجیتال و رابط های مکالمه در حال افزایش است و علی رغم نابالغ بودن بسیاری از تجربه های کنونی، این موارد نحوه تعامل کاربران با بسیاری از پلتفرم ها و محصولات را در بسیاری دسته ها دگرگون نموده اند. در حقیقت هیچ کس دقیقا نمی داند که ربات های پاسخ گو در آینده چه خواهند کرد یا دقیقا چگونه با زنجیره توزیع و زنجیره ارزش کنونی محصولات موبایل ادغام خواهند شد. با وجود این، می توان بیان کرد که اکنون ربات های پاسخ گو فرصت هایی جهت یکپارچه سازی و ترویج محصولات موبایل و همچنین ارائه نقاط تماس بالقوه برای کاربران موجود را فراهم نموده اند.
نخستین چاپ کتاب هوش مصنوعی ناب با ترجمه محمدصادق مسچی، علی نیک سرشت و محمدحسین رئیسی در 352 صفحه با شمارگان یک هزار نسخه به بهای 63 هزار و 900 تومان از سوی انتشارات نسل نواندیش راهی بازار نشر شده است.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایرانnamasho.ir: نماشو: همه چیز اینجا هست از سفر و گردشگری تا ورزش و سرگرمی