آشنایی با مزارع چای در چین

به گزارش بانیما، چین پر از مزارع زیبای چای است و آماده سازی چای نیز در این کشور فرهنگ خاص خودش را دارد اگر به مزارع چای زیبای چین سری بزنید با عطر و طعم دلنشین و خاص چای سبز چینی هم پذیرایی خواهید شد.

آشنایی با مزارع چای در چین

چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است و بعد از آب، دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان به حساب می آید. بر طبق افسانه ها و داستان های فولکلور، چای نخستین بار توسط امپراتور چینی به نام شنونگ و در سال 2737 قبل از میلاد کشف شده است! امروزه کشور چین بزرگ ترین فراورینماینده چای در جهان است و بیش از 80 میلیون نفر در مزارع چای، بخش های کاشت، برداشت، بسته بندی و فروش چای مشغول به کار هستند. در این مطلب با هم سری به تور چین می زنیم و به تماشای مزارع زیبا و بی نظیر چای در چین می زنیم و از صفر تا صدِ فراوری چای در این کشور را با هم می بینیم. در این سفر خوش عطر و بو همراه خبرنگاران باشید.

تاریخچه چای

تاریخچه چای قدمتی بسیار طولانی دارد و خاستگاه اولیه آن به هزاران سال پیش بر می شود. چای در منطقه یوآن و در طول سلطنت دودمان شانگ به عنوان نوشیدنی درمانی مورد استفاده قرار می گرفت. در واقع اولین نشانه های مکتوب در مورد مصرف چای به قرن 3 پس از میلاد بر می شود.

البته افسانه ها و داستان های غیرعلمی، اما جالب و محلی هم در مورد منشاء به وجود آمدن چای وجود دارد. بر اساس یکی از افسانه های چیتی، شنونگ، امپراتور افسانه ای چین و مخترع کشاورزی و طب سنتی چین در حال نوشیدن یک کاسه آب جوش بود. ناگهان بادی وزیدن گرفت و چند برگ چای را از بوته ای در آن حوالی داخل کاسه انداخت. امپراتور ناگهان مشاهده کرد که رنگ و طعم آب در حال تغییر است و بعد از نوشیدن یک جرعه از این آب متوجه شد که با یک نوشیدنی جدید و خوش طعم روبرو است. به این ترتیب بود که چای، یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین نوشیدنی های جهان به وجود آمد.

کارگران فصلی در روستای مجیاوو (Meijiawu) برای برداشت چای لانگ چین به سمت شالیزارها حرکت می نمایند.

کارگران برگ های چای تازه چیده شده را درون سبدهای بزرگ خالی می نمایند.

بعد از یک روز کاری سخت و خسته نماینده، گروهی از کارگران برای شام خوردن دور هم جمع می شوند.

وانگ یوئبائو در کارخانه چای خانوادگی اش

بعد از انجام فرآیندهای لازم روی چای لانگ جین، وانگ یوئبائو قوطی های چای آماده برای فروش را به عکاس ما نشان می دهد.

ژو چائورونگ برگ های چای تازه چیده شده را در یک سینی خشک می نماید.

کارگران در شرکت چای اسپرینگ اسنو در شهر ژونیی

استاد چای با ردیفی از چای های مختلف در یک نمایشگاه چای منتظر بازدیدنمایندگان است.

بازدیدنمایندگان در نمایشگاه چای انواع مختلف چای را امتحان می نمایند. در این نمایشگاه انواع متنوعی از چای، مثل چای سبز، سیاه، اولانگ، سفید و زرد برای امتحان کردن عرضه شده است.

ساختمانی که به شکل قوری ساخته شده و بر فراز تپه ای در یک منطقه مسکونی قرار گرفته است.

توریست ها و گردشگران با قطار تفریحی از کنار مزارع چای عبور می نمایند.

دو توریست برای عکاسی لابلای بوته های چای قرار گرفته اند.

dorezamin.com: بیاید با هم به دور زمین چرخی بزنیم و همه چیز را از نزدیک ببینیم

انتشار: 22 مهر 1400 بروزرسانی: 22 مهر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 886

به "آشنایی با مزارع چای در چین" امتیاز دهید

1 کاربر به "آشنایی با مزارع چای در چین" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با مزارع چای در چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید