500 هزار نفر برای خرید بلیط مسابقات والیبال به سایت مراجعه کردند
به گزارش بانیما، به گزارش خبرنگاران، افشین داوری عصر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران ارومیه اظهارداشت: زیرساخت والیبال در این شهر ظرفیت چهار هزار و 700 صندلی را دارد در حالی بیش از 500 هزار نفر برای خریدن بلیت به سایت مراجعه کرده اند و طبیعی است که با ترافیک روبرو شوند.

وی با اشاره به برگزاری کیفی لیگ ملت های والیبال در شهر ارومیه، اضافه کرد: نمایندگان فدراسیون جهانی با حضور در سالن غدیر ارومیه، جمع آوری تمامی مستندات شامل فیلم، عکس، گزارش ها و مصاحبه های اجرا شده را برای مستندسازی و انتشار بین المللی درخواست کرده اند.
سرپرست فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران گفت: شهر ارومیه از دیرباز مهد والیبال ایران بوده است و این بار نیز شاهد یک میزبانی خوب و کم نقص در این شهر والیبال خیز هستیم.
داوری اضافه کرد: بسیار خرسندیم با تدابیر خوب مسئولان شهری در 8 نقطه شهر اعم از پارک ها و سینماها به پخش مستقیم این مسابقات از طریق تلویزیون های شهری برای عموم مردم و کسانی که پیروز به خرید بلیت نشده اند، اقدام می شود تا شادی و نشاط اجتماعی به نحو احسن در سطح شهر حاکم شود.
وی اعلام کرد: ایجاد امنیت و آرامش در بین تماشاگران، حضور پرشور و شعور بانوان، همکاری و مشارکت همه جانبه عوامل انتظامی و اجرایی و تمامی دست اندرکاران و اصحاب رسانه موجب شده است تا شاهد برگزار هرچه بهتر این رقابت ها در شهر عشاق والیبال باشیم.
سالن 6 هزار نفری غدیر ارومیه یکی از بزرگترین سالن های کشور به شمار می رود و دیدارهای هفته سوم لیگ ملت های والیبال در این سالن برگزار می شود؛ این رقابت ها طی روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه آینده 24 تا 26 خرداد ماه جاری با حضور تیم های ملی ایران، کانادا، لهستان و روسیه برگزار می شود.
سعید معروف، میلاد عبادی پور، مرتضی شریفی و محمدرضا حضرت پور چهار ارومیه ای فهرست 14 نفری تیم ملی ایران برای حضور در هفته سوم لیگ ملت های والیبال هستند.
منبع: خبرگزاری مهر