یک مقام محلی سوریه در استان درعا به دست افراد مسلح ترور شد
به گزارش بانیما، به گزارش خبرنگاران، فرماندار شهر الحراک در استان درعا در جنوب سوریه روز یکشنبه در حین بازدید از حوزه های رأی گیری این شهر به ضرب گلوله تروریست ها کشته شد.

وزارت کشور سوریه در بیانیه ای گفت: تروریست ها خودروی حامل سرگرد اسکندر را در حین جهت شهر الحراک در شرق استان درعا به رگبار بستند.
گفتنی است که از زمان آغاز حملات گروههای تروریستی در استان درعا تا به امروز 79 نفر از نیروهای ارتش سوریه هدف قرار گرفته و کشته شدند.
انتخابات پارلمانی سوریه (مجلس الشعب) از هفت صبح روز یکشنبه (به وقت محلی) در 15 حوزه انتخاباتی این کشور آغاز و ساعت بیست و سه به وقت محلی به انتها رسید و کمیته قضایی انتخابات این کشور فرایند رای گیری را سالم و بدون ثبت هیچ تخلفی گفت.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا