چند نکته کلیدی برای رفتن به رستوران در شرایط کرونا
به گزارش بانیما، باشگاه خبرنگاران/ باز شدن رستوران ها همراه با موج پیش رونده ویروس کرونا شرایط را برای افراد خطرناک تر خواهد نمود زیرا با شیوع بیشتر بیماری، مهار و کنترل آن برای تمام افراد سخت تر خواهد شد. طبق آنالیز های ستاد ملی مبارزه با کرونا، مراکز تهیه و توزیع غذا، به خصوص رستوران ها جزو مشاغل پرخطر شناخته شده اند.
اگرچه فعالیت رستوران ها آغاز شده است، اما کارشناسان همچنان توصیه می نمایند فعلا از رفتن به رستوران خودداری کنید و اگر هم می روید این نکات را رعایت کنید.
چه کسانی باید بیشتر احتیاط نمایند؟
در این شرایط افرادی که بالای 65 سال سن داشته و بیماری های زمینه ای دارند باید بیشتر از قبل مراقب خود باشند، زیرا در مقایسه با کسانی دیگر نسبت به بیماری مستعدتر هستند.
در چه شرایطی باید قید رستوران را زد؟
بعضی اوقات باید قید رفتن به رستوران یا کافی شاپ ها را زد مثلا زمانی که کارکنان آنجا ماسک استفاده ننموده باشند یا بخش ورودی یعنی صندوق پذیرش از تجمع افراد شلوغ باشد. یکی از نکات مهم دیگری که باید به آن توجه کنید فاصله های جایگاه ها است. در این شرایط باید فاصله های جایگاه ها از هم 2 متر باشد.
رفتن به رستوران ها
هنگام ورود به رستوران ها به این نکات توجه کنید
- اگر بیمار هستید در منزل بمانید.
- بلافاصله قبل از سفارش و خوردن غذا مورد نظر حتما دست های خود را بشویید.
- ساعات و رستوران های خلوت تر را انتخاب کنید.
- بعد از صرف غذا بلافاصله رستوران را ترک کنید.
- رستوران هایی که در مکان های آزاد وجود دارند را انتخاب کنید.
- فقط برای خوردن و آشامیدن ماسک خود را بردارید.
- سعی کنید دست شما با هیچ سطحی تماس پیدا نکند و حتما همراه خود یک ژل ضدعفونی نماینده داشته باشید.
- حتی الامکان غذا را سفارش داده و در منزل یا محل کار گرم نموده و سپس میل کنید.
منبع: همگردیbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا