نگارِمن عیدانه شبکه دو شد
به گزارش بانیما، تهران (پانا) - شبکه دو سیما به مناسبت ولادت نبی اکرم پیامبر رحمت حضرت محمد (ص) و امام صادق (ع) و هفته وحدت ویژه برنامه نگارِ من را با اجرای نیما کرمی و زینب زارع برای پخش از این شبکه آماده کرده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دو؛ این برنامه با موضوع هفته وحدت از بخش های متنوع و جذابی تشکیل شده که میزبانی از اهالی فرهنگ و هنر، ورزشکاران، برادران و خواهران اهل تسنن، مهمانانی با سوژه های خاص و ... بخشی از این برنامه است.
نگار من علاوه بر دعوت از مهمانان مختلف شامل گزارش های استانی از مناطقی چون گلستان، سیستان و بلوچستان و ...، پویش پیامبر من، موشن گرافی های جذاب، اجرای موسیقی و ... است.
مهمان شنبه شب این برنامه رحیم نوروزی و نجمه خدمتی از بازیگران و ورزشکاران خوب کشورمان هستند. همچنین مبین درپور خواننده جوان تربت جامی و از برگزیدگان برنامه عصر جدید نیز تیتراژ این برنامه را خوانده است.
نگار من کاریست از گروه معارف اسلامی شبکه دو با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی و به تهیه کنندگی هادی خدادی که از شنبه تا دوشنبه بعد از گفتگوی ویژه خبری و سه شنبه حوالی ساعت 13:00 از شبکه دو روانه آنتن می شود.
منبع: خبرگزاری پاناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا