طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

به گزارش بانیما، مارمالاد توت فرنگی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین انواع مارمالاد است. طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی تا حدی شبیه به مربای توت فرنگی است.

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

مارمالاد چیست و چه تفاوتی با مربا دارد؟

خبرنگاران | سرویس آشپزی - مارمالاد در اصل نوعی فرآورده کنسروی است که از ترکیب میوه با شکر و یک ماده ژلاتینی تهیه می گردد. برای تهیه مارمالاد معمولا از میوه قاچ زده یا خردشده استفاده می گردد اما برای تهیه مربا معمولا میوه را به شکل درسته می پزند. در واقع مارمالاد، نوعی مربای خمیری شکل و ژله ای است که در آن تکه های میوه اصلا به وضوح دیده نمی شوند.

زمان پخت مارمالاد نسبت به مربا کوتاه تر است و به همین دلیل، عطر و طعم میوه بهتر حفظ می گردد. به علاوه، اگر مارمالاد به خوبی درست شده و در ظروف مناسب و در دمای مناسب نگهداری گردد، می توان آن را تا یک سال نیز داخل یخچال نگهداری کرد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین و خوش رنگ و لعاب ترین انواع مارمالاد یعنی مارمالاد توت فرنگی را به شما آموزش دهیم.

مارمالاد توت فرنگی:

مواد لازم
توت فرنگی1 کیلوگرم
شکر1 کیلوگرم
ژله توت فرنگی یا پودر ژلاتین3 - 4 ق غذاخوری

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی:

  1. برای تهیه مارمالاد توت فرنگی ابتدا توت های رسیده را کاملا شسته و کنار بگذارید تا آب اضافه آن ها خارج گردد.
  2. سپس توت ها را نصف نموده و داخل ظرف مناسبی بریزید و لا به لای آن ها شکر بپاشید و تا 24 ساعت به آن ها استراحت دهید.
  3. فردای آن، توت فرنگی ها را کمی حرارت دهید تا آبکی تر شوند و گف روی آن ها را بگیرید و بعد توت های پخته شده را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.
  4. حالا با همزن یا گوشت کوب برقی، توت ها را له کنید تا حدی که به شکل یک خمیر یک دست دربیایند.
  5. بعد باز ظرف توت های را روی حرارت قرار داده و کف روی ظرف را مدام با قاشق بگیرید.
  6. پودر ژله توت فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل نموده و کنار بگذارید.
  7. وقتی توت ها به غلظت مناسب رسیدند و در آخرین مرحله، پودر ژله آماده شده را به آن ها اضافه نموده و مرتب هم بزنید تا مارمالاد شما آماده گردد.
  8. کمی آبلیموی تازه نیز به آن ها اضافه کنید.
  9. دوباره و برای چند دقیقه، ظرف را روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید.
  10. اجازه دهید تا زمانی که سرد نشده، داخل همان ظرفی که در آن پخته شده، باقی بمانند سپس در ظرف مورد نظر بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکاتی درباره تهیه مارمالاد توت فرنگی:

  • برای تهیه ، و یا مارمالاد توت فرنگی، به ازای هر 1 کیلو توت فرنگی به 1 کیلو شکر احتیاج دارد.
  • هرچقدر میوه و شکر را با حرارت بالاتر و در مدت زمان بیشتری بجوشانید، مربا یا مارمالاد توت فرنگی شما رنگ تیره تری پیدا خواهد نمود.
  • مارمالاد نسبت به مربا حالت کشسانی دارد اما باید در مصرف ژله یا پودر ژلاتین دقت کنید زیرا نباید به کشسانی عسل برسد.
  • بهتر است مارمالاد توت فرنگی یا هر نوع مارمالادی را داخل ظرف مسی یا لعابی تهیه کنید تا رنگ بهتری داشته باشد.

امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را برده باشید. شما می توانید با پیروی از دستور یک مارمالاد توت فرنگی خوشمزه و خوش رنگ تهیه نموده و همراه با کره و نان تست در وعده صبحانه یا عصرانه آن را میل کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 16073

به "طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید