اینجوری باید شاتوت ها رو فریز کنی تا به هم نچسبن!
به گزارش بانیما، شاتوت، این میوه ترش و شیرین مجذوب نماینده، از اوایل تیر تا اواسط مرداد میهمان خانه های ماست. اما معمولا بسیار سریع رو به فساد می رود و باید سریعا آن را مصرف کرد. به همین علت بیشتر خانواده های ایرانی کمی از آن را به صورت مربا، شربت یا بسته های فریز شده نگهداری می نمایند تا زمان بیشتری از آن استفاده نمایند.
مراحل فریز کردن شاتوت
شاید با خود بگویید فریز کردن شاتوت که کاری ندارد، آن ها را درون زیپ کیپ بسته بندی نموده و درون فریزر می گذاریم. اما وقتی بسته های شما یخ زد، چگونه شاتوت های درهم رفته و یخ زده را جدا خواهید کرد؟ در این پست به نحوه فریز کردن صحیح شاتوت می پردازیم. قدم به قدم با ما همراه باشید.
تمیز کردن و شستشوی شاتوت
بیشتر اوقات افراد توت و شاتوت را قبل از خوردن نمی شویند، این کار اصلا درست نیست، زیرا میزان زیادی گرد و خاک و آلودگی و یا سم های حاصل از سم پاشی گیاه روی سطح میوه باقی می ماند. اما بهتر است شاتوت ها را بعد از بارندگی جمع آوری کنید تا زحمت شستن آن ها کمتر باشد. سعی کنید بدون آسیب رساندن به ساختار ظریف این میوه، از شر گرد و غبار و آلودگی ها خلاص شوید. پس از شستشو و تمیز کردن شاتوت ها آن ها را روی دستمالی تمیز بچینید تا آب اضافه گرفته گردد.
وقتی شاتوت ها پس از شستشو تمیز و خشک شدند، آن ها را با فاصله روی یک سینی چیده و آن سینی را درون فریزر قرار دهید. بدین وسیله شاتوت ها به صورت تک تک منجمد می شوند و به هیچ عنوان به هم نمی چسبند. حالا مرحله به مرحله بقیه شاتوت ها را نیز به همین صورت منجمد کنید.
بسته بندی شاتوت های منجمد
حالا وقت بسته بندی فرا رسیده است. بدین منظور شاتوت هایی که تک تک یخ زده است را درون ظروف پلاستیکی یا کیسه های زیپ کیپ می ریزیم. در این صورت بسته های شاتوت فریز شده شما آماده است و هر زمان که بخواهید می توانید به میزان لازم از آن بردارید. وقتی شاتوت ها به هم چسبیده باشند جدا کردن آن ها از هم کار سختی است و مجبوریم کل بسته را یخ زدایی کنیم.
استفاده از شاتوت های یخ زده
شما می توانید شاتوت های یخ زده را با شیر و بستنی به صورت اسموتی و میلک شیک مصرف نموده و یا روی آن ها شکر پاشیده و شربت شاتوت تازه درست کنید. بعلاوه می توانید از آن ها را پس از یخ زدایی در ظرف میوه خود قرار داده و سرو کنید.
منبع: راهنماتو
منبع: فرارو