اختراع دوباره چرخ در نمونه اولیه مریخ نوردها

به گزارش بانیما، نسل بعد کاوشگرهای فضایی در حال توسعه هستند و برای ماموریت های آینده به ماه و مریخ به کاوشگرهایی با توانایی حرکتی بالا برای عبور از سطوح شنی و تپه ای نیاز است. محققان با در نظر دریافت این مساله کاوشگر کوچکی به نام Mini Rover ساخته اند که با جنباندن چرخ ها مانع از گیر کردن آن ها در شن می شود.

اختراع دوباره چرخ در نمونه اولیه مریخ نوردها

کاوشگر Mini Rover که ابعادی مشابه یک اسباب بازی دارد، با در نظر دریافت تکنیک های پیچیده حرکتی ساخته شده که به آن اجازه می دهند با ترکیب حرکت های مختلف از سطوح شنی و سخت عبور کند. این کاوشگر چهار چرخ و 12 موتور دارد.

ضمیمه هایی به چرخ ها متصل شده اند که با افزایش فاصله کاوشگر از سطح و جنباندن چرخ ها، به عبور آسان تر آن از سطوح شنی کمک می کنند. Mini Rover با اتکا به همین سیستم حرکتی قدرتمند توانایی بالا رفتن از تپه هایی با شیب تند که با شن و مواد نرم پوشیده شده اند را دارد. به عبارت دیگر این کاوشگر با ترکیب پارو زدن، قدم زدن و چرخاندن چرخ ها حرکت می کند.

محققان موسسه فناوری جورجیا در همکاری با مرکز فضایی جانسون ناسا کاوشگر Mini Rover را به کمک پرینت سه بعدی ساخته اند و توانایی های آن را در آزمایشگاه و با شبیه سازی سطوح شنی و تپه های سطح سیارات آزمایش کردند.

پژوهشگران با ساخت کاوشگرهای کوچک، تکنیک های حرکتی را روی سطوح مختلف آزمایش کرده و آن ها را در کاوشگرهای اندازه واقعی آینده که قرار است به ماه و مریخ فرستاده شوند به کار می گیرند. محققان برای ساخت Mini Rover از نمونه اولیه ماه نورد ناسا به نام RP15 که مدتی بعد ساخت آن کنسل شد، الهام گرفته اند.

مریخ نورد اسپریت (Sprit) سال 2009 در شن های نرم مریخ گیر کرد و تلاش های چند ماهه ناسا برای خارج کردن آن بی ثمر بود. این کاوشگر انتها سال 2010 به دلیل عدم دریافت نور خورشید و قرارگیری در دمای بسیار پایین از کار افتاد.

منبع : دیجیاتو

منبع: آی تابناک
انتشار: 3 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 9664

به "اختراع دوباره چرخ در نمونه اولیه مریخ نوردها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اختراع دوباره چرخ در نمونه اولیه مریخ نوردها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید