تخصیص تنها 100 میلیارد تومان از محل تبصره 18 به توسعه ناوگان ریلی

به گزارش بانیما، رئیس انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی گفت: از یک هزار و 430 میلیارد تومان تنها 100 میلیارد تومان تخصیص یافته که همچنان در مرحله تشریفات اداری قرار گرفته است.

تخصیص تنها 100 میلیارد تومان از محل تبصره 18 به توسعه ناوگان ریلی

محمد رجبی رئیس انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی در گفت وگو با خبرنگار، با بیان اینکه جهت توسعه ناوگان باری در حوزه حمل و نقل ریلی دولت اقدامات بسیار زیادی را در دستور کار خود قرار داد، اظهار کرد: دولت سعی کرد از محل تبصره 18 برای رونق تولید حمایت های مالی را در نظر بگیرد، اما تا به امروز این روند پرداخت مناسب نبوده است.

او گفت: در چند ماه گذشته منابع مالی از این محل پرداخت نشده و ما امیدوار بودیم در ماه های گذشته شتاب بیشتری در روند پرداخت دیده شود، اما به نظر می رسد که دولت تمایلی جهت تأمین منابع مالی لازم برای این حوزه نداشته باشد.

رجبی اضافه کرد: طی تفاهم نامه منعقد شده از یک هزار و 430 میلیارد تومان تاکنون در مرحله اول تنها 100 میلیارد تومان تخصیص یافته که این منابع هنوز در مرحله تشریفات طولانی اداری قرار گرفته است و ما امیدواریم طی ماه های آینده بخشی از این منابع تخصیص یابد.

رئیس انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی با اشاره به اینکه طبق برنامه ششم توسعه باید سهم حمل و نقل بار در بخش ریلی به 30 درصد برسد، گفت: طی تلاش های گسترده اجرا شده در ماه های گذشته تنها به 10 درصد رسیده و ما می توانیم با رفع مسائل گلوگاه های مهم در بنادر و پایانه ها سهم خود را در این بخش افزایش دهیم.

اعزام قطار های فوق العاده برای بازگشت زائران اربعین/ افزایش 52 درصدی ظرفیت قطار ها

او توضیح داد: بنادر و پایانه ها مهمترین بخش های تخلیه و بارگیری و توسعه شبکه های ریلی هستند بنابراین رفع موانع در این بخش ها و همچنین توسعه شبکه های ریلی و 2 خطه کردن آن ها زمینه ساز ارتقای سرعت در بخش حمل بار می شود.

رجبی با اشاره به اینکه متأسفانه در بخش لجستیک ضعف هایی داریم، گفت: بخش لجستیک می تواند ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه حمل بار برای کشور ایجاد کند و با توجه به آن که ایران تنها کشور در منطقه است که راه های دسترسی به شمال اروپا و سایر کشور های منطقه را دارد بنابراین باید در این زمینه تقویت شود.

رئیس انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی اضافه کرد: بسیاری از کشور ها با توجه به راه های دسترسی مناسب ایران تمایل دارند ترانزیت و بار های خود را از جهت ایران عبور دهند بنابراین می توانیم با توسعه خطوط ریلی و ناوگان که از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

او با اشاره به اینکه یکی از مسائل اصلی در حوزه حمل بار از طریق ریلی زمان نامشخص تحویل بار است، گفت: تعداد قطار های موجود در این بخش کم است و از سوی دیگر به علت سرعت پایین آن که زیر 100 کیلومتر است بنابراین صاحبان بار تمایلی به تخصیص بار های خود به حوزه ریلی ندارند.

رجبی یادآور شد: باید دولت زمینه لازم جهت تقویت و توسعه ناوگان ریلی را به ویژه در بخش بار در دستور کار خود قرار دهد تا بتوانیم از ظرفیت های لازم در این بخش استفاده کنیم.

dorezamin.com: بیاید با هم به دور زمین چرخی بزنیم و همه چیز را از نزدیک ببینیم

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 مهر 1400 بروزرسانی: 22 مهر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 5743

به "تخصیص تنها 100 میلیارد تومان از محل تبصره 18 به توسعه ناوگان ریلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تخصیص تنها 100 میلیارد تومان از محل تبصره 18 به توسعه ناوگان ریلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید